Satış İş İlanları

Pozisyon: Satış

İş TanımıDenizli Merkezde bulunan DOĞTAŞ Exclusive Mobilya Satış mağazasında tam zamanlı olarak çalışacaktır. Görev ve Sorumluluklar; 1 - Mağazaya gelen müşterilerin karşılanması, 2 - Ürün tanıtım ve satışının yapılması, 3 - Müşteri takibinin yapılması..

İş Tanımıİstanbul Üsküdar'da açılacak olan DOĞTAŞ Mobilya mağazasında tam zamanlı olarak çalışacaktır. Görev ve Sorumluluklar; 1 - Mağazaya gelen müşterilerin karşılanması, 2 - Ürün tanıtım ve satışının yapılması, 3 - Müşteri takibinin yapılması, ..

İş TanımıErzurum'da bulunan DOĞTAŞ Mobilya mağazasında tam zamanlı olarak çalışacaktır. Görev ve Sorumluluklar; 1 - Mağazaya gelen müşterilerin karşılanması, 2 - Ürün tanıtım ve satışının yapılması, 3 - Müşteri takibinin yapılması, Aran..

İş TanımıAdana'da bulunan DOĞTAŞ Mobilya mağazasında tam zamanlı olarak çalışacaktır. Görev ve Sorumluluklar; 1 - Mağazaya gelen müşterilerin karşılanması, 2 - Ürün tanıtım ve satışının yapılması, 3 - Müşteri takibinin yapılması, Aranan..

İş TanımıSamsun merkezde bulunan DOĞTAŞ Exclusive Mobilya mağazalarımızda tam zamanlı olarak çalışacaktır. Görev ve Sorumluluklar; Mağazaya gelen müşterilerin karşılanması, Ürün tanıtım ve satışının yapılması, Müşteri takibinin yapılm..

İş TanımıÇanakkale'de bulunan DOĞTAŞ Mobilya mağazasında tam zamanlı olarak çalışacaktır. Görev ve Sorumluluklar; 1 - Mağazaya gelen müşterilerin karşılanması, 2 - Ürün tanıtım ve satışının yapılması, 3 - Müşteri takibinin yapılması,..

İş Tanımıİstanbul Yenibosna'da bulunan DOĞTAŞ Mobilya mağazasında tam zamanlı olarak çalışacaktır. Görev ve Sorumluluklar; 1 - Mağazaya gelen müşterilerin karşılanması, 2 - Ürün tanıtım ve satışının yapılması, 3 - Müşteri takibinin yapılması, ..

İş Tanımıİstanbul Göztepe'de bulunan DOĞTAŞ Mobilya mağazasında tam zamanlı olarak çalışacaktır. Görev ve Sorumluluklar; 1 - Mağazaya gelen müşterilerin karşılanması, 2 - Ürün tanıtım ve satışının yapılması, 3 - Müşteri takibinin yapılması, ..

İş Tanımıİstanbul Küçükbakkalköy'de bulunan DOĞTAŞ Mobilya mağazasında tam zamanlı olarak çalışacaktır. Görev ve Sorumluluklar; 1 - Mağazaya gelen müşterilerin karşılanması, 2 - Ürün tanıtım ve satışının yapılması, 3 - Müşteri takibinin yapılması, ..

Ankara / Tümü Tepe Güvenlik

İş Tanımı Meslek yüksek okulları veya liselerin ilgili bölümlerinden mezun, AVM, İş Merkezi, Otel vb.tesislerin yangın, iklimlendirme ve sıhhi tesisat sistemlerinde bilgi sahibi, En az 2 yıl deneyimli benzer pozisyonda deneyimi bulunan, 40 ..