Tasarımcı İş İlanları

Pozisyon: Tasarımcı

Fuar stand tasarımları ve üretim planlaması alanında - Tasarım yeteneği kuvvetli - 3dmax programını iyi düzeyde kullanabilen - Üretim ve Malzeme bilgisine sahip - Hızlı ve yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek - Ofis içinde çalışacak - Kendisini geliştirmeye açı..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Yasin İlaç Ve Kozmetik

İSTOÇ'da bulunan kozmetik şirketimizin web tasarım- Grafik bölümünde görevlendirilmek üzere, Görsel açıdan zengin web sitesi tasarlama konusunda tecrübeli, Tercihen e-ticaret sitelerinde görev almış Takım çalışmasına yatkın. Jquery, html, css bilen. Grafik konusu..

İstanbul Anadolu / Maltepe Mucizefikir

İş Tanımı Web tasarım & SEO sektöründe faaliyet gösteren ajansımıza çalışabilecek lise veya üniversite stajyerleri alınacaktır. Genel Nitelikler Zorunlu staj kapsamında tam zamanlı ve uzun dönemli staja devam edebilecek, Web Tasarım, Grafik Tasarım alanında kendini gel..

Ankara / Çankaya Zk Bilişim

Balgat semtinde hizmet vermekte olan bilişim firmamızda çalıştırılmak üzere, tercihen erkek, Frontend Developer çalışma arkadaşları aramaktayız. ARANAN ÖZELLİKLER: - Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya en az 2 yıl tecilli, - HTML5 ve CSS3 dillerine hakim,..

İstanbul Anadolu / Üsküdar İnteraktif Grup

Firmamız bünyesinde, müşterilerimiz için sağladığımız doğrudan ve dijital pazarlama çalışmalarında tasarım geliştirme faaliyetlerini yürütecek, ekip çalışmasında uyumlu grafik tasarımcı arkadaşlar arıyoruz. Önceden ajans deneyimi olması avantaj yaratacaktır. Başvuruların geçerli olması için portfoly..

İstanbul Avrupa / Şişli Faal Tekstil

İstanbul Şişli'de bulunan bayan dış giyim (ESTENSİVO) üretimi yapan firmamıza; - Avrupa yakasında ikamet eden, -Deneyimli, -Pantolon tasarımında iyi, -Corel Draw ve photosohp bilen, -Takım çalışmasına uygun, -Prezentabl Tasarımcı ve yardımcılar..

İstanbul Avrupa / Sultangazi Cemre Mimarlık

ÖNCELİKLİ OLARAK STAND FUAR TASARIMI, SHOWROOM, MAĞAZA ÇİZİMLERİ YAPABİLEN ELEMAN ARIYORUZ. 3D MAX(VRAY),PHOTOSHOP, AUTOCAD KULLANABİLİYO OLMASI TERCİH SEBEBİDİR...

İstanbul Avrupa / Güngören Koç Tekstil

* MERTER DE BULUNAN FİRMAMIZA ; * COREL DRAW * PHOTOSOP PROGRAMLARINI KULLANABİLEN STİLİST ALINACAKTIR...

Kocaeli / Gebze Gökay Kalıp

Sac Kalıbı tasarımında, Sac kesme ve Sac Şekillendirme kalıpçılığında En az 5 yıl deneyimi olan, Solidworks programını çok iyi bilen, Unigraphics(NX) programını kullanabilen, MS Office programlarına hakim, Prograsiv kalıp tasarımı konusunda deneyimli, İletişim ve organi..