Tasarımcı İş İlanları

Pozisyon: Tasarımcı

Plastik Enjeksiyon Kalıp İmalatı yapan fabrikamıza aşağıdaki niteliklere sahip kalıp tasarımcısı alınacaktır. İş Tanımı • Plastik Enjeksiyon Kalıp Tasarımı ve proje yönetimini sağlamak, Genel Nitelikler • Tercihen Yüksek Okul veya üniversitelerin kalıp ta..

Kocaeli / Darıca Seratekmakina

KARO SERAMİK ÜRETİM TESİSLERİ İÇİN, YÜKLEME BOŞALTMA MAKİNALARI ÜRETİMİ YAPMAKTA OLAN ŞİRKETİMİZİN TASARIM BÖLÜMÜNDE İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE MAKİNA RESSAMI ARIYORUZ. ADAYLARIN; - İyi Derecede Solidworks & Autocad 'a hakim, - Makina parça tasarımında tecrübeli, - Meslek yüksek..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Zirve Transfer Dijital Baskı

EN AZ 2 YIL DENEYİMLİ PARÇA VE METRAJ DESENLERİ HAZIRLAYIP MÜŞTERİYE SUNMAK, MÜŞTERİNİN İSTEDİĞİ DESENİ BİRE BİR TASARLAMAK GÜLER YÜZLÜ ÇALIŞMA SAATLERİNDE ESNEK OLAN TASARIMCI ARKADAŞ ALINACAKTIR..

Kocaeli / Dilovası Adecco Gebze

Adecco Group, merkezi İsviçre’de, 60’tan fazla ülke ve bölgede yaklaşık 33.000 çalışanı, 5.500 şubesiyle her gün 750.000’in üzerinde kişiye iş imkanı sağlayarak 100.000’in üzerinde firma ile buluşturmaktadır.İnsan kaynakları ve istihdam çözümleri konusunda dünya lideri olan Adecco, global bakış açıs..

İstanbul Avrupa / Güngören Sm Tekstil

15 yıllık geçmişi olan firmamızda, taş aksesuar işinde tecrübeli corel draw bilen desinatörler ve ya yetiştirilmek üzere tasarım işini seven corel draw bilen ekip ruhu olan çalışma arkadaşları alınacaktır. Başvuruların yüz yüze yapılması gerekmektedir...

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Ersin Dış Ticaret

Tekstil Designer Genel Nitelikler, Üniversitelerin Güzel Sanatlar/Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümünden mezun Sektörde en az 5 sene deneyim kazanmış Markaların hedef müşteri kitlesine uygun tarzda, özgün tasarımlar yapabilecek Dünya moda trendlerini yakından takip eden..

İstanbul Avrupa / Sarıyer Panturex Sanayi İç Ve Dış Tic. Ltd. Şti.

Firmamız bünyesinde görevlendirilmek üzere aşağıdaki özelliklere sahip Grafiker aranmaktadır. Aranan Nitelikler Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Grafik-Tasarım süreçlerinde en az 2 yıl deneyimli, Freehand, Photoshop, Illustrator, InDesign vb. programlarını ç..

İstanbul Anadolu / Kartal Silitex

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere, Alüminyum giydirme cephe sektöründe faaliyet gösteren,İnşaat boyaları, mantolama sistemleri ve dekoratif söve sistemleri üretimi yapan firmamızda çalışmak üzere, 3dsmax,autocad ve photoshop programı kullanabilen tasarımcı aramaktayız...

İstanbul Anadolu / Maltepe Cam Tasarım Uzmanı

Vakıf olarak kadın,engelli ve genç işsizlerin mesleki ve girişimcilik niteliklerini geliştirmek amaçlı bir eğitim projesi geliştirilmesi, Bu kişilerin cam ürünleri hakkında teşvik edilerek ekonomiye entegrasyonunun sağlanması ve el yapımı cam ürünleri tasarım ve üretim merkezi haline getirme..

İstanbul Anadolu / Tuzla Dalgıç Kalıp

Otomotiv Yan Sanayi ve Ana Sanayi için Sac Metal Kalıp tasarımları konusunda faaliyet gösteren firmamızda Sac Metal Kalıp Tasarımcısı aranmaktadır. • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun ( MYO, Teknik Eğitim Fakülteleri, Mühendislik ) • Tercihen Otomotiv Sektörü Sac Metal Ka..