Tasarımcı İş İlanları

Pozisyon: Tasarımcı
Eskişehir / Odunpazarı Çetin Şirketler Grubu

Fabrikamızda bilgi işlem biriminde görevlendirilmek üzere, PhotoShop, CorelDraw programlarını profesyonel olarak kullanabilecek. - Katalog, Broşür, Billboard ve basılı yayın tasarımı - E-Bülten ve reklam çalışmaları - Tanırım videosu, jenerik ve üç boyutlu mode..

Afyon / Afyonkarahisar Grafikhane Reklam & Matbaa

En az 1 yıl tecrübeli, Corel Draw ve Photoshop tercih sebebi olup, tasarım gücü yüksek olan arkadaşların diğer programlarda çalışması için bir engel yoktur...

İstanbul Avrupa / Şişli Sanal Yönetmen

Avrupa Yakası Mecidiyeköy/Trump Towers'a yakın şirketimizde tam zamanlı çalışacak web tasarım ve grafik tasarım uzmanı aranmaktadır. Aranan Nitelikler: Web & Grafik tasarım konusunda minimum 2 yıl tecrübeli Adobe Photoshop, Illustrator kullanımı konusunda deneyim sahi..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Ayser Gıda A. Ş.

BÜYÜKÇEKMECEDE görevlendirilmek üzere, Meslek Liselerinin ya da Meslek Yüksek Okullarının Grafik Tasarımı eğitimi veren bölümlerinden mezun, Photoshop, Powerpoint, grafik tasarım programlarını kullanabilen, Görsel analiz ve tasarım yeteneği kuvvetli, yaratıcı, Yazılı v..

İstanbul Anadolu / Pendik Dalgıç Kalıp

Otomotiv sektöründe tecrübeli Saç kalıp tasarımcıları alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Eyüp Çözüm Kalıp Ve Plastik

Firmamız için, aşağıdaki pozisyon ve niteliklerde yeni bir takım arkadaşı arıyoruz; Kalıp Tasarımcısı: * Otomotiv, beyaz eşya kalıplarında deneyimli, * Plastik enjeksiyon kalıp tasarımında tecrübeli, * SolidWorks veya NX yazılımını orta - iyi derecede kullanabilen,..

Ankara / Çankaya Gökçen Osgb Ve Mühendislik

3D Baskı ve Tarama yapan firmamızda çalışmak üzere 3D Max bilen ve modelleme konusunda deneyimli tasarımcı alınacaktır. Yeni bir sektör olduğu için çalışacak kişilerin farklı tipte programlar öğrenmesi gerekecektir...

Ankara / Altındağ Mina Dekor

20 -35 YAŞ ARASI BİLGİSAYAR KULLANMAYI BİLEN PHOTOSHOP KULLANIMINA HAKİM GRAFİK TASARIMINA HAKİM BAYAN / BAY 1600+SSK+YEMEK+YOL..