Teknisyen İş İlanları

Pozisyon: Teknisyen
İstanbul Avrupa / Şişli Park Sistem A. Ş

Otopark sistemleri üretimi satışı ve satış sonrası hizmetleri veren firmamız bünyesinde, Üretim ve Satış sonrası Teknik servis departmanlarında görevlendirilmek üzere deneyimli veya -yetiştirilmek üzere- deneyimsiz bay/bayan personel alınacaktır. Maaş 1300 - 1500 aralığında + yol+..

İstanbul Anadolu / Ümraniye KESİR MÜHENDİSLİK

Kesir Mühendislik firmasının aktif ilanlarına veya diğer Elektrik Pano Montaj Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Kesir Mühendislik Elektrik Pano Montaj Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Üsküdar Elektrobyte

Lütfen 24-30 yaş arası, baylarda askerliğini tamamlamış olanlar başvursun. Firma müşterilerine uzaktan yardım ile program kurulumu, eğitimi, çıkan sorunların çözümleri, sahada internet ve bilgisayar konularında destek hizmeti verebilecek çalışma arkadaşı aramaktayız. İşin T..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Çalışkan Elektrik

Çalışkan Elektrik firmasının aktif ilanlarına veya diğer Elektrik Arıza Bakım Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Çalışkan Elektrik Elektrik Arıza Bakım Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İzmir / Gaziemir Dönertaş Makina

Dönertaş Makina firmasının aktif ilanlarına veya diğer Üretimden Sorumlu Makina Mühendisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Dönertaş Makina Üretimden Sorumlu Makina Mühendisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Bursa / Gürsu Bizimservis

KLİMA BEYAZ EŞYA USTALARI ALINACAKTIR MAAŞ SSK YEMEK gerekirse lojman imkanı yaptığı işi seven ekip çalışmasına uyum sağlaya bilen işe ihtiyacı olan arkadaşlar alınacaktır..

İstanbul Avrupa / Esenler Düzenli Güvenlik Sistemleri

KAMERA VE ALARM SİSTEMİNDE EN AZ 2 YIL DENEYİMLİ ELEMANLAR ALINACAKTIR. SSK, YOL, YEMEK MEVCUTTUR. ŞİRKET KONUMU NEDENİ İLE TERCİHİMİZ: ESENLER, BAĞCILAR, BAYRAMPAŞA, BAHÇELİEVLER, GÜNGÖREN, SULTANÇİFTLİĞİ BÖLGELERİNDEN OTURAN ADAYLARDIR...

İzmir / Bornova Ekinci Makine

-ELEKTRİKLİ PERSONEL YÜKSELTİCİLER , YOL SİLİNDİRLERİ EGE BÖLGESİ YETKİLİ SERVİSİMİZDE ÇALIŞACAK.OTOMASYON TECRÜBESİ OLAN ELEKTRİK / ELEKTRONİK TEKNİSYENLERİ ALINACAKTIR. -ASKERLİK ENGELİ OLMAYAN -EN AZ B SINIFI EHLİYETİ OLAN -KISA SÜRELİ VEYA GEÇİCİ OLARAK DÜŞÜNMEYEN . UZUN VADE..

Ankara / Keçiören Ultrakoz Kozmetik Medikal

Şirketimize; Medikal estetik ve güzellik salonu cihazlarının bakım ve tamir işlerini yapabilecek, Meslek lisesi veya meslek yüksek okulu elektronik bölümünü mezunu ya da çıraklıktan yetişmiş, Elektronik kart tamirinden anlayan, Her türlü ölçü ve kontrol cihazlarını kullanabil..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Arkas Holding

Tercihen Endüstri Meslek Lisesi veya Teknik Lise mezunu, Mesleki yeterlilik belgesi olan, Alanında deneyimli, İstanbul Avrupa yakasında (Yenibosna, Esenyurt, Hadımköy, Büyükçekmece) ikamet eden...