Teknisyen İş İlanları

Pozisyon: Teknisyen
İstanbul Anadolu / Tuzla Has Vida

GENEL NİTELİKLER Tercihen MYO veya Meslek Liselerinin ilgili bölümlerinden mezun, Tercihen Otomotiv sektöründe üretim tecrübesi olan ve kalite operarörü olarak çalışmış Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek Takım çalışmasına yatkın Ölçüm aletlerini ( Kumpas, Mikrometre..

Kocaeli / Gebze ALIŞAN LOJİSTİK A.Ş

Alışan DenHartogh Tesisimizde görevlendirilmek üzere; •Teknik lise veya MYO’ların motor, makine, mekanik vb. teknik bölümlerinden mezun, •Konusunda en az 1 yıl deneyimi olan ya da mekanik konularında yetiştirilmek üzere, •Dikkatli çalışma ve kontrol yönü güçlü, •Mesle..

İstanbul Anadolu / Kartal Askaya Asansör

ASANSÖR MONTAJ, SERVİS VE BAKIM KONUSUNDA FALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZA; YETİŞTİRİLMEK ÜZERE ; TEKNİK MESLEK LİSESİ ELEKTRİK ELEKTRONİK VEYA MAKİNE BÖLÜMLERİNDEN MEZUN OLMUŞ , AKTİF OLARAK SAHADA ÇALIŞACAK; GENÇ, DİNAMİK, SÜREKLİ KENDİSİNİ GELİŞTİREBİLEN, ARAŞTIR..

Kocaeli / Çayırova Gümüşay Grup

Gümüşay Grup firmasının aktif ilanlarına veya diğer Elektrik Ve Elektronik Teknisyeni ilanlarına göz atabilirsiniz.Gümüşay Grup Elektrik Ve Elektronik Teknisyeni ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Tuzla GEMAK GEMİ İNŞAAT

Gemak Gemi İnşaat firmasının aktif ilanlarına veya diğer İş Gözetmeni (Mekanik İşler) ilanlarına göz atabilirsiniz.Gemak Gemi İnşaat İş Gözetmeni (Mekanik İşler) ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İzmir / Bornova Akgunes Teknik

Akgunes Teknik firmasının aktif ilanlarına veya diğer Teknik Servis Elemanlar ilanlarına göz atabilirsiniz.Akgunes Teknik Teknik Servis Elemanlar ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Kağıthane ORGANİK KİMYA

Organik Kimya firmasının aktif ilanlarına veya diğer Elektrik Bakım Teknisyeni ilanlarına göz atabilirsiniz.Organik Kimya Elektrik Bakım Teknisyeni ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Tuzla ORGANİK KİMYA

Organik Kimya firmasının aktif ilanlarına veya diğer Elektrik Bakım Teknisyeni ilanlarına göz atabilirsiniz.Organik Kimya Elektrik Bakım Teknisyeni ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Kağıthane ORGANİK KİMYA

Organik Kimya firmasının aktif ilanlarına veya diğer Ar-Ge Teknisyeni ilanlarına göz atabilirsiniz.Organik Kimya Ar-Ge Teknisyeni ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Akın Bilgisayar Eğitim Ve Güvenlik Sistemleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Bilgisayar Teknik Servis Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Akın Bilgisayar Eğitim Ve Güvenlik Sistemleri Bilgisayar Teknik Servis Elemanı ilanı için ba..