Teknisyen İş İlanları

Pozisyon: Teknisyen

ACIBADEM SAĞLIK GRUBUNDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE; * EN AZ MESLEK LİSESİ ELEKTRİK BÖLÜMÜ MEZUNU * ELEKTRİK PROJELERİNİ BİLEN, * AG DAĞITIM SİSTEMLERİNİ BİLEN, * JENARATÖR, UPS, TRAFO, KESİCİ VB. SİSTEMLERİN ÇALIŞMA PRENSİPLERİNİ BİLEN * ZAYIF AKIM SİSTEMLERİNİ ..

Acıbadem Sağlık Grubu bünyesinde görevlendirilmek üzere; •Liselerin Çevre Sağlığı Teknisyenliği, Kimya bölümlerinden mezun, •Alanında deneyimli ve bilgi sahibi, •Ekip çalışmasına yatkın, 'Merkezi Sterilizasyon Ünitesi Teknisyeni' aramaktayız...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Osve

Soğutma ve iklimlendirme sistemleri üzerine faaliyet gösteren şirketimiz bünyesinde klima ve soğutma ekipmanları Teknik Servis elemanı olarak görevlendirilmek üzere Klima sistemleri, Split klima ve Fancoil cihazları vb.bakım ve onarımı konusunda deneyimli, elektrik bilgisi olan veya ilgili okuldan m..

İstanbul Avrupa / Esenler Cbm Elektronik

Şirketimiz teknik servisinde görevlendirilecek konuda tecrübeli Fotokopi, yazıcı veya benzer büro makinaları teknik servisinde çalışmış, Asgari Elektronik Meslek lisesi veya benzeri bir lise mezunu Seyahat engeli olmayan, Oto ehliyetli tercihen SRC ve Psikoteknik beleg..

İstanbul Anadolu / Ümraniye KESİR MÜHENDİSLİK

GENEL NİTELİKLER Meslek Yüksek Okulu yada Meslek Lisesi Elektrik Bölümü Mezunu Tercihen YG ve OG Elektrik Panoları imalatında bilgi sahibi, Tercihen YG ve OG Sekonder Projelerine yabancı olmayan, Ekip çalışmasına uygun, Erkek adaylar için tercihen askerliğini ..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Pan Açılım Yapı Otomasyon

FOTOSELLİ OTOMATİK KAYAR KAPI İMALATI VE MONTAJI YAPAN FİRMAMIZA, SATIŞ SONRASI OLUŞAN ARIZALARIN TAMİRİ VE BAKIM İŞLERİNİ YÜRÜTEBİLECEK EHLİYETLİ DENEYİMLİ DENEYİMSİZ ELEKTRİK-ELEKTRONİK VEYA MAKİNA BÖLÜMLERİNDEN MESLEK LİSESİ YA DA MYO MEZUNU TEKNİSYEN -TEKNİKER VE İLGİLİ KAPILARIN MONTAJINI GERÇE..

Bursa / Nilüfer Furkan Teknik

Furkan Teknik firmasının aktif ilanlarına veya diğer Ev Aletleri Tamir Teknisyeni ilanlarına göz atabilirsiniz.Furkan Teknik Ev Aletleri Tamir Teknisyeni ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy ADECCO ÜMRANİYE

Adecco Grup, merkezi İsviçre’de, 60’tan fazla ülke ve bölgede yaklaşık 33.000 çalışanı, 5.500 şubesiyle her gün 750.000’in üzerinde kişiye iş imkanı sağlayarak 100.000’in üzerinde firma ile buluşturmaktadır. İnsan kaynakları ve istihdam çözümleri konusunda dünya lideri olan Adecco, global bakış açıs..

İstanbul Avrupa / Sarıyer Berk Teknik

Berk Teknik firmasının aktif ilanlarına veya diğer Beyaz Eşya Teknisyeni ilanlarına göz atabilirsiniz.Berk Teknik Beyaz Eşya Teknisyeni ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Bursa / Tümü Güven Teknik A. Ş.

Güven Teknik A. Ş. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Beyaz Esya Teknisyeni ilanlarına göz atabilirsiniz.Güven Teknik A. Ş. Beyaz Esya Teknisyeni ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..