Temizlik Elemanı İş İlanları

Pozisyon: Temizlik Elemanı
İstanbul Avrupa / Bağcılar Prom Tesis Yönetim

Bağcılar Güneşli'deki spor tesisimizde görevlendirilmek üzere 25-35 yaş aralığında Güneşliye yakın mesafede oturan(Güneşli meydan-Sefaköy tercih sebebi) Temizlik malzemeleri ve ekipmanların kullanımı konusunda tecrübeli Cam silme konusunda tecrübeli Aktif dinamik çalış..

İstanbul Avrupa / Şişli ISS TESİS YÖNETİM HİZMETLERİ A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, Çağrı Merkezi' alanlarında hizmet vermekte olan ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den faz..

Marmaraereğlisi / Yeniçiftlik'de bulunan otelimizde çalışabilecek "TEMİZLİK GÖREVLİSİ" aranmaktadır. Detaylı Bilgi İçin 0530 104 05 86 i arayınız..

İstanbul Avrupa / Şişli ISS TESİS YÖNETİM HİZMETLERİ A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol alanlarında hizmet vermekte olan ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 500..

İstanbul Avrupa / Tümü Bms Group

Bms Group firmasının aktif ilanlarına veya diğer Joker - Yevmiyeci Temizlik Personelleri ilanlarına göz atabilirsiniz.Bms Group Joker - Yevmiyeci Temizlik Personelleri ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Ankara / Çankaya İcs Grup

İcs Grup firmasının aktif ilanlarına veya diğer Temizlik Personelleri ilanlarına göz atabilirsiniz.İcs Grup Temizlik Personelleri ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Gürsan Temizlik Ve Personel Hizmetleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Temizlik Personeli ilanlarına göz atabilirsiniz.Gürsan Temizlik Ve Personel Hizmetleri Temizlik Personeli ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Özel Mine Anaokulu

Anaokulumuzda çalışmak üzere; bayan temizlik elemanı alınacaktır. Telefon ile irtibata geçebilirsiniz: 0216 621 80 46..

İstanbul Avrupa / Fatih AUDİ Şenyıldız

Görev Tanımı: Görev yaptığı Showroom içinde bulunan kafetaryadan sorumlu olup müşterilere içecek ikramında bulunmak, Showroom alanı ,ofisler ve ortak kullanım alanlarının temizliğini gerçekleştirmek. Aranan Nitelikler: İstanbul Audi Yetkili Satıcısı Şenyıldız Otomoti..

İstanbul Avrupa / Fatih Corpus Turızm

Sirkeci (Eminönü) Bölgesinde yeni açılan 29 ve 22 odalı otellerimizde çalıştırılmak üzere kat hizmetleri temizlik görevlisi alınacaktır. Alınacak personelin, güler yüzlü, sevecen, takım çalışmasına yatkın, prensip ve kurallara uyarak çalışabilecek, kişisel hijyenine dikkat etmesi tercih..