Temizlik Elemanı İş İlanları

Pozisyon: Temizlik Elemanı
İstanbul Avrupa / Şişli Ekspress Temizlik Hizmetleri

SARIYERDE PLAJDA ÇALIŞACAK BAY VE BAYAN TEMİZLİK PERSONELELERİ ALINACAKTIR...

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Çekmeköy Fen Bilimleri Merkezi

Sancaktepe şubemize temizlik elemanı alınacaktır. görüşmeler Çekmeköy'de yapılmaktadır...

İstanbul Anadolu / Ataşehir Dinçpak Hizmet İşletmeciliği

ATAŞEHİR lokasyonunda çalışmak üzere bayan temizlik elemanı arayışımız bulunmaktadır. Daha öncesinde temizlik deneyimi olan, Akşam vardiya sistemine uyabilecek, 20-35 yaş arası , bayan personeller aramaktayız ...

GEBZE OSB DE BULUNAN BİR GIDA FABRİKASI İÇİN FABRİKA TEMİZLİĞİNDE GÖREVLENDİRİLECEK BAYAN TEMİZLİK PERSONELİ ARANMAKTADIR. ŞARTLAR: EN AZ ORTAOKUL MEZUNU OLACAKTIR, KESİNLİKLE SİGARA İÇMEYECEKTİR, 45 YAŞ ÜSTÜ OLMAYACAKTIR, TERCİHEN FABRİKA TEMİZLİĞİ KONUSUNDA TECRÜBEL..

GEBZE OSB DE BULUNAN BİR GIDA FABRİKASI İÇİN FABRİKA TEMİZLİĞİNDE GÖREVLENDİRİLECEK BAY TEMİZLİK PERSONELİ ARANMAKTADIR. ŞARTLAR: EN AZ ORTAOKUL MEZUNU OLACAKTIR, KESİNLİKLE SİGARA İÇMEYECEKTİR, 45 YAŞ ÜSTÜ OLMAYACAKTIR, TERCİHEN FABRİKA TEMİZLİĞİ KONUSUNDA TECRÜBELİ,..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Bestfit A. Ş.

Spor salonumuza tecrübeli, deneyimli ve sorumluluk sahibi bir bay temizlik elemanı aramaktayız: -En az ilkokul mezunu, -Anadolu yakasında ikamet eden, - Tercihen temizlik veya mutfak/bulaşık konusunda tecrübeli - Yemek yapabilen -Bedenen çalışmaya engel herhangi ..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Turpak Temizlik Hizmetleri

Turpak Temizlik Hizmetleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Temizlik Personeli ( Bayan ) ilanlarına göz atabilirsiniz.Turpak Temizlik Hizmetleri Temizlik Personeli ( Bayan ) ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Ataşehir Dinçpak Hizmet İşletmeciliği

Dinçpak Hizmet İşletmeciliği firmasının aktif ilanlarına veya diğer Temizlik Mobil Ekip Personeli ilanlarına göz atabilirsiniz.Dinçpak Hizmet İşletmeciliği Temizlik Mobil Ekip Personeli ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Studio Offices

Kağıthane (sanayi metroya yakın), Şişli, İstiklal cd, Bostancı, Maltepe şubelerimizde değerlendirmek üzere.. Şık ve modern ofisimizde temizlik sorumlu olacak. Titiz, çalışkan, disiplinli ve deneyimli iki çalışma arkadaşı arıyoruz. Firmamız hakkında detaylı bilgiyi kamara ofis w..

İstanbul Avrupa / Silivri Turaş Gaz

Beyaz eşya sektörüne yan sanayi olarak çalışan firmamız, konusunda lider dünyanın sayılı firmalarından birisidir. Silivri'de bulunan firmamızda görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklerde çalışma arkadaşı aramaktayız; * En Az Ortaokul Mezunu * Fabrika Temizlik Tecrübesi Bulunan ..