Temizlik Elemanı İş İlanları

Pozisyon: Temizlik Elemanı
İstanbul Anadolu / Kadıköy Studio Offices

Şık ve modern ofisimizde 15 kişiye yemek temizlik ve çay işinden sorumlu olacak. Titiz, çalışkan, disiplinli ve deneyimli bir çalışma arkadaşı arıyoruz. Firmamız hakkında detaylı bilgiyi kamara ofis web sitesinden bulabilirsiniz. Hafta içi Çalışma saatleri 08.00 - 18.00 arasıdır..

İstanbul Avrupa / Güngören Rota Matbaa

Rota Matbaa firmasının aktif ilanlarına veya diğer Temizlik Elemanı ( Bayan ) ilanlarına göz atabilirsiniz.Rota Matbaa Temizlik Elemanı ( Bayan ) ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Temizlik şirketimize, deneyimli mobil cam temizlik personelleri alınacaktır. Çalışacak kişilerin kılık kıyafetinin düzgün olması ve iş kurallarına uymayı alışkanlık haline getirmesi gerekmektedir. Ücret maaş+yol+yemek= 1800 TL olup full sigorta yapılmaktadır...

İstanbul Avrupa / Fatih Tepe Servis A.Ş

Tepe Servis A. Ş firmasının aktif ilanlarına veya diğer Cam Silici / Fatih-Hastane ilanlarına göz atabilirsiniz.Tepe Servis A. Ş Cam Silici / Fatih-Hastane ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy ÖZEL İSTANBUL MEDİPOL HASTANESİ

Özel İstanbul Medipol Hastanesi firmasının aktif ilanlarına veya diğer Ameliyathane Teknisyeni ilanlarına göz atabilirsiniz.Özel İstanbul Medipol Hastanesi Ameliyathane Teknisyeni ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Onlıne Group / Sl Güvenlik

Onlıne Group / Sl Güvenlik firmasının aktif ilanlarına veya diğer Temizlik Personeli ilanlarına göz atabilirsiniz.Onlıne Group / Sl Güvenlik Temizlik Personeli ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Mızraklı Araç Kiralama

Araç kiralama hizmeti vermekte olan firmamızın İstanbul Bahçelievelrde bulunan şubesine; - Araç yıkama ve detaylı temizlik konusunda tecrübeli, -Tercihen askerlik görevini yapmış olan, - Bahçelievler, Zeytinburnu ve yakın çevrede ikamet etmekte olan, - Araç yıkama işin..

Muğla / Fethiye Shambala

Fethiye Kabak'ta yer alan, 7 dönüm üzerine kurulu 22 odalı kamp / butik otelimizde çalıştırılmak üzere * Oda Temizlik Bölümünde görev yapacak ** Çıkan odaların temizliğinden, ** Odalardan çıkan çarşaf vs ve personel çarşaflarının yıkanıp, kurutulmasından,..

İstanbul Anadolu / Kartal Enpak Hizmet Sosyal Hizmetler

18 - 45 yaşlar aralığında, Tercihen temizlik,çay servisİ,meydancı işlerinde tecrübeli, Yövmiye işlerinde de çalışabilecek, Kurumsal bir bünyede çalışabilecek yeterliliğe sahip, Hijyen kurallarına dikkat eden, temizliğe ve titizliğe özen gösteren Dinamik, temizlik ekibin..

İstanbul Anadolu / Pendik Hera Led Aydınlatma

İdari ofisler: Günlük temizlik işlerinin yapılması Günlük çay-kahve servisinin yapılması Yemekhane: 30-40 çalışanın yemek servisi ve genel temizlik ( tabldot ve diğer gereçlerin temizliği yemek firmasına aittir) 10:30 ve 15:30 çay molası öncesi ocakta çay demle..