Tezgahtar İş İlanları

Pozisyon: Tezgahtar
İstanbul Avrupa / Güngören Taşçı Ekmek Unlu Mamülleri

fırın ve pastane tarzı olan işyerimizi satış bölümünde çalışmak üzere personel alınacaktır. işine sadık düzenli .tecrübeli veya yapmak isteyenler yakın cevrede oturan tercihimizdir maaş -yol ssk..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Shaya
İstanbul Avrupa / Beyoğlu Simitçi Dünyası

Cafe Bistro sektöründe ürün hazırlama ve satış deneyimi olan yetiştirilmek üzere bayan tezgahta satiş ve hazırlama yapacak personel alınacaktır Adres: Sütlücü mahallesi imrahor cad. no82 Haliç üni. Sütlüce yerleşkesi Beyoğlu - İstanbul Not: Hafta içi çalışma vardır. Hafta ..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Simitçi Dünyası

Cafe Bistro sektöründe ürün hazırlama ve satış deneyimi olan yetiştirilmek üzere bayan tezgatar alınacaktır. Adres: Sütlücü mahallesi imrahor cad. no82 Haliç üni. Sütlüce yerleşkesi Beyoğlu - İstanbul Not: Hafta içi çalışma vardır. Hafta sonları tatildir...

İstanbul Anadolu / Maltepe Toprak Kırtasiye Ltd. Şti.

Yeni açılan mağazamızda çalışmak üzere 5 yıl kırtasiye deneyimi olan satış temsilcisi alınacaktır. ÇALIŞMA SAATİ İŞE BAŞLAMA:08:30 İŞ PAYDOS:19:30..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Migros

GENEL NİTELİKLER En az lise öğrencisi/mezunu, Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İŞ TANIMI İstanbul Zorlu Center AVM'de açılacak olan Macrocenter mağazamızda görevlendirilmek üzere; ..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Migros

Genel Nitelikler: Aranan Nitelikler En az lise öğrencisi, Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: Full Time/ Part Time Kasiyer ve Satış Elemanı olarak görev yapacak kişiler;..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş KOMŞU FIRIN

Toplum için en doğru, sağlıklı ve lezzetli ürünleri modern mekânlarda tüketici ile buluşturan, İstanbul genelinde 100'e yakın mağazası ile hizmet veren yeni nesil fırıncılığın simgesi Komşufırın bünyesinde görevlendirilmek üzere; Ekip arkadaşları ile uyum içerisinde çalışacak, Ürü..

İstanbul Avrupa / Eyüp Migros

GENEL NİTELİKLER En az lise öğrenci, Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, İŞ TANIMI İstanbul Göktürk lokasyonun da bulunan mağazalarımıza Kasiyer,Tezgahtar,Satış Elemanı kadrolarında görev alacak takım arkadaşları aranmaktadır. Fu..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Hitit Börek

Ataköy'de börek ve pastane sektöründe faaliyet gösteren firmamıza Tezgahtar pozisyonunda çalışacak bayan eleman aranıyor..