Tezgahtar İş İlanları

Pozisyon: Tezgahtar
İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Doğuş Kuruyemiş

Kuruyemiş sektöründe faaliyet gösteren toptan satış yapan firmamızın beylikdüzü Kavaklı'da bulunan perakende mağazasında çalışmak üzere sorumluluk alabilecek, referans verebilecek, dinamik iş ciddiyeti içerisinde iş yoğunluğuna kolay adapte olabilen ve çalışma düzeninde devamlılığı esas alan şube so..

İzmir / Aliağa Alsancak Unlu Mamuller

Aydın, Dikili, Menemen , Aliağa , Bergama ve İzmir merkez ilçelerdeki şubelerimizde görev alacak, ürünlerimizi güler yüzlü kaliteli hizmetleriyle konuklarımıza sunan ekibimizde yer almak isteyen tezgahtar ve servis elemanı alınacaktır. Aday Özellikleri • En az lise mezunu..

İstanbul Avrupa / Başakşehir COOK SHOP

Genel nitelikler: Şubelerimizde yer alan Bakery (pasta,tatlı) bölümünden sorumlu olacak Hazır tatlı, pasta vb. ürünleri sunuma hazırlayacak gerektiğinde tanıtımını gerçekleştirecek Dış görünümüne özen gösteren Diksiyonu düzgün Güler yüzlü, pozitif İnsan ilişkiler..

İstanbul Anadolu / Pendik Peri Çiçek

İSTANBUL ANADOLU YAKASI PENDİK KURTKÖY DE BULUNAN ÇİÇEK MAĞAZAMIZDA TAM ZAMANLI ÇALIŞMAK ÜZERE ŞOFÖRLÜĞÜ OLAN ÇİÇEK USTASI YAKIN BÖLGEDE İKAMET EDEN PERSONELE İHTİYACIMIZ VARDIR. MAAŞ+SGK+YEMEK..

Gaziantep / Şehitkamil İncity

Çocuk mağazasında çalışmak üzere deneyimli mağazacılıkdan ve çocuk giyim sekteründen anlayan diksiyonu düzgün işletmeci ruhu olan hem mağazada yetkili hem satış danışmanınlığı yapabilecek bayan takım arkadaşı arıyoruz....

İstanbul Üsküdar, Alba Star Balık ve Dalış Malzemeleri Mağazamızda çalışacak, tercihen amatör balıkçılık konusunda bilgi sahibi, ekip arkadaşları arıyoruz. • Güler yüzlü, düzgün diksiyon sahibi ve müşteri ile iyi iletişim kurabilecek, • Dikkatli, titiz ve sorumluluk ..

Samsun / İlkadım Samsun Fem Ajans

SAMSUN KAVAKTA BULUNAN CAFEMİZ DE GÖREVLENDİRİLECEK TECRÜBELİ BAYAN TEZGAHTAR ALINACAKTIR...

Ankara / Altındağ Doğanay Fotoğraf

fotoğraf stüdyomuzda çalışacak deneyimli fotoğrafçıda çalışmış diksiyonu düzün tezgahtar aranıyor...

PENDİK MARİNADA BULUNAN İŞLETMEMİZE TEZGAHTAR BARİSTA POZİSYONUNDA ÇALIŞACAK İŞ ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Beyaz Fırın Ataşehir

İstanbul Anadolu yakasındaki Bağdat Caddesinde bulunan şubelerimiz için Tercihen Pastanecilik sektöründe tecrübeli, -Gelişime açık Mağazacılık alanında kariyer yapmak isteyen, -Anadolu Yakasında bulunan Çiftehavuzlar , Kadıköy , Erenköy mağazalarımızda çalışabilecek, -Güleryü..