Tezgahtar İş İlanları

Pozisyon: Tezgahtar
İstanbul Avrupa / Eyüp Migros

GENEL NİTELİKLER En az lise öğrenci, Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, İŞ TANIMI İstanbul Göktürk lokasyonun da bulunan mağazalarımıza Kasiyer,Tezgahtar,Satış Elemanı kadrolarında görev alacak takım arkadaşları aranmaktadır. Fu..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece İmamoğlu

Tatlı ve baklava satışı için tezgahtar alınacaktır Cennet mahallesi civarında oturanlar..

Ankara / Yenimahalle Togaysan Civata Hırdavat

OSTİM MERKEZDE BULUNAN VE 36 YILDIR CİVATA/HIRDAVAT VE EL ALETLERİ SEKTÖRÜNDE HİZMET EDEN FİRMAMIZ İÇİN, HIRDAVAT VE CİVATA BÖLÜMÜNDE ÇALIŞACAK *ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ, *EN FAZLA 30 YAŞ'INI AŞMAMIŞ *EN AZ LİSE MEZUNU *GENÇ, *DİNAMİK, *EKİP ÇALIŞMASINI SEVEN, *..

İstanbul Avrupa / Bakırköy KARAFIRIN

Genel Nitelikler Florya mağazamızda görevlendirmek üzere ''Tezgahtar' işe alımı gerçekleştirilecektir Satış Hedeflerine ulaşabilen, Müşteri odaklı hizmet verebilen, Yiyecek ve içecek sektöründe çalışmayı meslek edinmiş, İletişimi güçlü, diksiyonu düzgün, gülery..

İstanbul Avrupa / Sarıyer TAVUK DÜNYASI

ORJİN AVM DE AÇILACAK OLAN TAVUK DÜNYASI ŞUBEMİZE, DENEYİMİ OLAN MÜŞTERİLERİMİZLE İLGİLENİP YARDIMCI OLABİLECEK VE SATIŞ YAPABİLECEK EKİP ARKADAŞI ALINACAKTIR. ORJİN MASLAK İŞ MERKEZİ SARIYER / İST..

Sakarya / Arifiye Alaçatı Pasta Cafe

Pasta cafe'mizde çalışmak üzere tecrübeli, güler yüzlü, giyimine özen gösteren, müşteri ilişkileri kuvvetli bayan tezgahtar satış personeli alınacaktır. Çalışma saatleri sabah 07:00 - 17:00..

Ankara / Yenimahalle Misbaşak Francala

MİS BAŞAK İVEDİK ŞUBEMİZDE ÇALIŞACAK; Tezgah reyonumuzda tatlı, tuzlu ve pasta tezgahı konularında deneyim sahibi, Bu mesleği seven ve çalışmaktan mutluluk duyan, Kişisel bakımına, giyimine özen gösteren, Erkek adaylar için; Askerlik hizmetini tamam..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Hitit Börek

1995 yılında kurulan Hitit Börek 22 yılı aşkın bir suredir klasik Türk mutfağına özgü börek çeşitleri, ev baklavası, mantı gibi hamur işlerinin yanı sıra kurabiye çeşitleri, kek ve tart çeşitleri ile hizmet vermektedir. Günlük temin edilebilen zeytinyağlı, salata ve meze çeşitleri dışında özel..

Ankara / Etimesgut Kaya Elektrik Aydınlatma

Magzamızda şatış elemanı elemanı alınacaktır.....

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Dilber Giyim

Mağazamızda çalışacak birebir satış yapacak,konuşmayı seven,ikna kabiliyeti kuvvetli,giyimine ve bakımına özen gösteren prezentabl,karşılaştıgı sorunlar karşısında çözüm üretebilme kapasitesi olan,yeri geldiğinde mağazada tek başına karar verebilecek kapasitede,aktif enerjik herzaman güler yüzlü pra..