Tezgahtar İş İlanları

Pozisyon: Tezgahtar
Ankara / Etimesgut Taymek Gıda Turizm Ltd

Yalnızca Etimesgut ve Sincan'da İkamet eden, Unlu Mamüller Bölümünde çalışacak, temiz, çalışkan, diksiyonu düzgün, deneyimli personel aranmaktadır. Servisle ulaşım sağlanmaktadır...

İstanbul Avrupa / Fatih Marmara Pastaneleri

Pastanecilik sektöründe ez az 5 yıl çalışmış tecrübeli -Gelişime açık Pastahanecilik alanında kariyer yapmak isteyen -Güleryüzlü -Takım çalışmasına yatkın -İnsan ilişkilerinde başarılı -Yaptığı işten zevk alan -Diksiyonu düzgün, dinamik, kişisel bakımına özen gös..

Bursa / Tümü Unpa Özlüce

Unpa Özlüce Şubesinde Çalışacak Deneyimli Tezgahtar Alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Tuzla FİRMA ADI GİZLİ

Tuzla Marina'da yeni açılacak cafe restaurantımızda görevlendirilmek üzere Tezgahtar (Tezgah Sorumlusu) aramaktadır. Temel Nitelikler: En az lise tercihen yüksekokul mezunu, Restorancılık sektöründe en az 3 yıl mesleki deneyim sahibi, Servis operasyo..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Doğuş Kuruyemiş

kuruyemiş mağazasına bay tezgahtar alınacaktır.Çalışma yeri büyükçekmecedir..

İstanbul Anadolu / Kadıköy İlgi Kuruyemişevi

Firmamızın 2 bağdat caddesinde, 1 kadıköy çarşıda şubesi bulunmaktadır, kuruyemiş , kurumeyva üzerine faaliyet gösteriyoruz, sigara ve alkol yoktur.Butik olarak hizmet sunmaktayız. Eğitilmek üzere 2 personel alımı yapılacaktır. 1500TLMAAŞ+PRİM+YEMEK+SGK..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Beyaz Fırın Ataşehir

-Tercihen Pastanecilik sektöründe tecrübeli, -Gelişime açık Mağazacılık alanında kariyer yapmak isteyen, -Anadolu Yakasında bulunan Ataşehir ve Bağdat Caddesinde bulunan mağazalarımızda çalışabilecek, -Güleryüzlü, -Ehliyeti olan gerektiği takdirde gün içerisinde müşteri sipar..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Gaziantepli Habeş Seyidoğlu Baklavaları

Şirket / İş Tanımı Gaziantepli Habeş Seyidoğlu Baklavaları, 1952 yılında Habeş Seyidoğlu’nun önderliğinde İstanbul’dan çıktığı kalite ve lezzet yolculuğunda insanı, çevreyi ve evrensel değerleri merkeze alan bir anlayışla kurumsallaşarak Türk ve Dünya mutfağının dünya çapında bilinen ve..

İstanbul Avrupa / Güngören Taşçı Ekmek Unlu Mamülleri

güngörende bulunan unlu mamuller firmamıza . satış bölümünde çalışmak üzere tezgahtar alınacaktır berat taşcı 05325080860 numaradan arayabılırsınız..

İstanbul Anadolu / Kadıköy FİRMA ADI GİZLİ

Sektörün köklü ve lider markası, Bağdat Caddesi lokasyonunda bulunan yeni açılacak Mağazalarında görevlendirilmek üzere “Tezgahtar (Tezgah Sorumlusu)” aramaktadır. Temel Nitelikler: En az lise tercihen yüksekokul mezunu, Restorancılık sektöründe en az 3 yıl me..