Tezgahtar İş İlanları

Pozisyon: Tezgahtar
İstanbul Anadolu / Tümü TAKTX

Taktx firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Danışmanı - Promotör ilanlarına göz atabilirsiniz.Taktx Satış Danışmanı - Promotör ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Peynirci Bakıroğlu

BAŞAKŞEHİRDEKİ ŞARKÜTERİMİZE YETİŞTİRİLMEK ÜZERE ELEMAN ARANMAKTADIR GEÇİCİ VE DÖNEMLİK İŞ ARAYAN ARKADAŞLARIN BAŞVURULARI DEĞERLENDİRİLMEYECKTİR SORUMLULUK SAHİBİ GÜLER YÜZLÜ EKİP ÇALIŞMASINA AYAK UYDURABİLEN KILIK KIYAFETİNE ÖZEN GÖSTEREN DÜZENLİ TERTİPLİ Ç..

Isparta / Merkez Burç Fırın & Cafe

Firmamıza; - Ürünlerimizin kurum standartlarında sunumunu ve satışını yapacak, - Sorumlu olduğu alandaki düzenin sağlanması ve hijyen kurallarına uyulması konusunda hassasiyet gösterecek, - Şirket kurallarına uyacak, - Müşteri odaklı çalışabilecek ..

İstanbul Anadolu / Kartal Pazarcı Home Perde Ve Ev Tekstili

İstanbul Kartal'daki mağazamızda çalışacak, ev tekstili ve çeyiz konusunda deneyimli, iş bitirici, güler yüzlü ve satış konusunda kedine güveni tam olan çalışma arkadaşı arıyoruz. Mağazamızda bayan bir personelin için çalışma koşulları gayet uygundur. Sıcak, irite edecek derecede resmi..

Ankara / Çankaya Ansera Cafe

AYRANCI'daki cafemize 08:30- 15:30 çalışacak tezgahtar aranmaktadır...

Kayseri / Kocasinan Burak Hirdavat

Burak Hirdavat firmasının aktif ilanlarına veya diğer Tezgahtar ilanlarına göz atabilirsiniz.Burak Hirdavat Tezgahtar ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Ankara / Keçiören Özler Döner

Özler Döner firmasının aktif ilanlarına veya diğer Tezgahtar ilanlarına göz atabilirsiniz.Özler Döner Tezgahtar ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İzmir / Bornova Tomurcuk Bebe

Tomurcuk Bebe firmasının aktif ilanlarına veya diğer Tezgahtar ilanlarına göz atabilirsiniz.Tomurcuk Bebe Tezgahtar ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Ankara / Etimesgut Taymek Gıda Turizm Ltd

Taymek Gıda Turizm Ltd firmasının aktif ilanlarına veya diğer Part Time Tezgahtar ilanlarına göz atabilirsiniz.Taymek Gıda Turizm Ltd Part Time Tezgahtar ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Pendik Proje Edt Gıda

Kurtköy Atlntis Avm'de hizmet veren Değirmen Pastanesi'nde çalışmak üzere, deneyimli Tezgahtarlar aranıyor...