Tezgahtar İş İlanları

Pozisyon: Tezgahtar
İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Migros

Genel Nitelikler: En az lise öğrencisi, Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: Full Time/ Part Time Kasiyer ve Satış Elemanı olarak görev yapacak kişiler; Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ..

İstanbul Avrupa / Şişli Özden Elektrik

Şişli Pangaltı'daki elektrik malzemeleri satış mağazamızda çalışacak tezgahtarlar alınacaktır. Satış elemanlarının görevleri, mağazaya gelen müşterilere yardımcı olmak, ürünleri hazırlamak ve bilgisayara kaydını yaparak satışı gerçekleştirmek, mağaza içi düzeni sağlamak, ürünlerin stok ..

İstanbul Anadolu / Tuzla Migros

Migros firmasının aktif ilanlarına veya diğer Tuzla Bölge Migros Meyve Sebze Tezgahtarı ilanlarına göz atabilirsiniz.Migros Tuzla Bölge Migros Meyve Sebze Tezgahtarı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Kocaeli / Gebze Migros

Migros firmasının aktif ilanlarına veya diğer Gebze Bölge Migros Meyve Sebze Tezgahtarı ilanlarına göz atabilirsiniz.Migros Gebze Bölge Migros Meyve Sebze Tezgahtarı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Migros

Migros firmasının aktif ilanlarına veya diğer Yeni Açılacak Zorlu Macrocenter Kasiyer / Tezgahtar Personeli ilanlarına göz atabilirsiniz.Migros Yeni Açılacak Zorlu Macrocenter Kasiyer / Tezgahtar Personeli ilanı için başvuru süresi dolmuşt..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Arkabahçe Cafe & Restoran

Arkabahçe Cafe & Restoran firmasının aktif ilanlarına veya diğer Kasa Tezgah Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Arkabahçe Cafe & Restoran Kasa Tezgah Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Bakırköy Hitit Börek

Ataköy'de börek ve pastane sektöründe faaliyet gösteren firmamıza Tezgahtar pozisyonunda çalışacak bayan eleman aranıyor..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Derka Restaurant Mado Şubeleri

TEZGAH BİRİMİMİZ İÇİN ; 20-32 YAŞLARI ARASINDA, SEKTÖRDE EN AZ 2 YIL TECRÜBELİ, TEZGAH DÜZENİ,ÜRÜN HAZIRLAMA,SATIŞ VE ÜRÜN SUNUMU HAKKINDA GENEL BİLGİ SAHİBİ, POZİTİF ENERJİYE SAHİP TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ. ONLINE BAŞVURULAR DEĞERLENDİRİLECEK,OLUMLU GÖRÜLEN AD..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Simitçi Dünyası

BEŞİKTAŞ TA BULUNAN SİMİTÇİ DÜNYASI İŞYERİMİZE TECRÜBELİ TEZGAH SATIŞ ELEMANI ARIYORUZ.BAYAN OLMASI TERCİHİMİZDİR...

İstanbul Anadolu / Kadıköy TAKTX

TEKNOSA-VATAN-BİMEKS-ESSE VE MM MAĞAZALARINDA TANITIM AMAÇLI GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE YARI ZAMANLI, BAYAN, TECRÜBELİ, İLETİŞİME AÇIK,GÜLER YÜZLÜ PROMOTÖR (TANITIM-SATIŞ PERSONELİ ) TAKIM ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ. ZİNCİR MAĞAZALARDA ÇALIŞMIŞ OLMASI VE KÜÇÜK EV ALETLERİ TANITI..