Tezgahtar İş İlanları

Pozisyon: Tezgahtar

OTO YEDEK PARÇA ŞİRKETİMİZDE ÇALIŞTIRMAK ÜZERE BİLGİSAYARI AKTİF KULLANABİLEN İNSAN İLİŞKİLERİ KUVVETLİ, EHLİYETLİ B A2 MOTOR EHLİYETLİ ARKADAŞLAR ARIYORUZ...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Das Mobilya

Mobilya mağazamıza bayan satış elemanı aranmaktadır. Dolgun ücret + Yemek..

Ankara / Etimesgut Taymek Gıda Turizm Ltd

Yalnızca Etimesgut veya Sincan'da İkamet eden, Unlu Mamüller Bölümünde çalışacak, temiz, çalışkan, diksiyonu düzgün, personel aranmaktadır. Sabah 06:00 -Öğle 15:00 Öğle 15:00- Akşam 24:00 Gece 24:00- Sabah 09:00 (sadece erkek personel) Vardiyalarında dönü..

İstanbul Avrupa / Sarıyer CARREFOURSA

- Ürün bilgisine sahip ve ya yetiştirilmek üzere, - Müşterilerle iyi ilişkiler kuracak, - Pasta ve ekmek reyonun da çalışabilecek, - Reyonu ve depoyu sürekli düzenli ve temiz tutacak, - Görünümüne ve hijyene özen gösteren, - Güleryüzlü..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Derka Restaurant Mado Şubeleri

CAFE SEKTÖRÜNDE EN AZ 2 YIL TECRÜBELİ GARSONLAR ALINACAKTIR. *Asgari İlköğretim mezunu, *Bay veya bayan 33 yaşını aşmamış, *Erkek arayların askerliğini tamamlamış, *Prezentabl,dinamik,güler yüzlü, *Cafe çalışma şartlarına ve ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek, *..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Tüylüoğlu Ekmek Pasta

Unlu mamüller de ekmek ve pasta satışına bakabilecek yapabilecek arkadaşlar arıyoruz..

Konya / Karatay Yıldırım Ambalaj

Ambalaj ve temizlik malzemeleri sektöründe çalışabilecek tezgahtarlığına güvenen 17-25 yaş arası bay bayan farketmeksizin tezgahtar alınacaktır..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Uluçam Gıda Tur. San. Ve Tic. Ltd. Şti.

BOSTANCI'DA BULUNAN CAFEMİZE BAY BAYAN TEZGAHTARLAR ALINACAKTIR. 1500 TL MAAŞ+SSK+YEMEK+TİP..

İstanbul Avrupa / Şişli COOKSHOP

Genel nitelikler: Şubelerimizde yer alan Bakery (pasta,tatlı) bölümünden sorumlu olacak Hazır tatlı, pasta vb. ürünleri sunuma hazırlayacak gerektiğinde tanıtımını gerçekleştirecek Dış görünümüne özen gösteren Diksiyonu düzgün Güler yüzlü, pozitif İnsan ilişkiler..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş KOMŞU FIRIN

Toplum için en doğru, sağlıklı ve lezzetli ürünleri modern mekânlarda tüketici ile buluşturan, İstanbul genelinde 100'e yakın mağazası ile hizmet veren yeni nesil fırıncılığın simgesi Komşufırın bünyesinde görevlendirilmek üzere; Ekip arkadaşları ile uyum içerisinde çalışacak, Ürü..