Üst Düzey Yönetici İş İlanları

Pozisyon: Üst Düzey Yönetici
İstanbul Anadolu / Tümü ERKO GROUP

İş TanımıAtaşehir'de bulunan "BRANDIUM ATAŞEHİR REZİDANS &  HOME OFİS" için "Residence Yöneticisi" takım arkadaşı arayışındayız. Aranan Nitelikler Site, Residence,Binaların Kat Mülkiyeti Kanununa Göre Yönetim İşlerinin Görülmesi , Teknik ..

Bursa / Tümü GRATİS

İş TanımıMağaza yönetimi ile ilgili tüm sorumlulukları almak,Günlük yapılması gereken işlemleri yürütmek ve ilgili raporları hazırlamak,Mağazanın genel durumundan, görsel standartların uygulanmasından, depo, ürün ve reyonların düzeninden sorumlu olmak,Satış ..

İş TanımıErzincan'da bulunan Hilton Otelimizde görevlendirilmek üzere;Aranan Nitelikler Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Uluslararası Otel Zincirlerinde Genel Müdür olarak en az 7 yıl çalışmış, Çok iyi derec..

İstanbul Anadolu / Tümü SECURITAS GÜVENLİK HİZ.A.Ş

İş TanımıBiz toplumu daha güvenli hale getirmek istiyoruz. Ya siz?  Securitas’ta, bizim önemli bir misyonumuz var. Her gün, dünyanın her yerinde günün kahramanları olan çalışanlarımız insanların daha güvende hissetmeleri..

Isparta / Tümü ARAS KARGO

İş Tanımı•Görev yapılan şubeye gelen kargoları zamanında ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak. •Görev yapılan şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden sağlıklı bir şekilde çıkışını sağlamak.•Görev yapılan..

Erzincan / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıErzincan'da bulunan Otelimizde görevlendirilmek üzere;Aranan Nitelikler Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Uluslararası Otel Zincirlerinde Genel Müdür olarak en az 7 yıl çalışmış, Çok iyi derecede İng..

İstanbul Anadolu / Tümü RECRUİTER HUMAN RESOURCES CONSULTANCY

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, girdiği her söktörde güvenilir ve öncü markalar yaratan müşterimizin, lojistik sektöründe faaliyet gösteren markası için "Operasyon Müdürü" pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur.    Ü..

İstanbul Avrupa / Tümü SYSTEM TEKSTİL SAN. VE TİC. A.Ş.

İş TanımıAVRUPA'NIN TANINMIŞ MARKALARINA DENİM AĞIRLIKLI DOKUMA PANTOLON ÜRETİMİ VE İHRACATI YAPAN FİRMAMIZA, KESİM-ÜTÜ PAKET-MODELHANE-KALİTE GÜVENCE DEPARTMANLARININ KOORDİNASYONUNU SAĞLAYACAK İŞLETME MÜDÜRÜ ARIYORUZ.Aranan Nitelikler-ÜNİVERS..

İstanbul Avrupa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıAVRUPA'NIN TANINMIŞ MARKALARINA DENİM AĞIRLIKLI DOKUMA PANTOLON ÜRETİMİ VE İHRACATI YAPAN FİRMAMIZA, KESİM-ÜTÜ PAKET-MODELHANE-KALİTE GÜVENCE DEPARTMANLARININ KOORDİNASYONUNU SAĞLAYACAK İŞLETME MÜDÜRÜ ARIYORUZ.Aranan Nitelikler-ÜNİVERS..

Mersin(İçel) / Tümü DEMİRELLER MADENCİLİK A.Ş

İş TanımıFirmamız Boksit Madenciliği'nde lider konumdadır. Ayrıca Manyezit ve Manyetit üretimi de yapılmaktadır. Genel Müdüre bağlı çalışılacak, firmanın Türkiye'nin çeşitli yerlerindeki tüm şantiyelerinin üst düzey yöneticiliği yapılacak  Aran..