Üst Düzey Yönetici İş İlanları

Pozisyon: Üst Düzey Yönetici
İzmir / Tümü GRATİS

İş Tanımıİzmir Çeşme Mağazamızda Bölge Müdürü'ne destek veren bu pozisyon için adaylarda aranan nitelikler şöyledir;Kişisel bakım, kozmetik ve günlük ihtiyaç ürünleri konusunda bilgili,Mağazacılık sektöründe en az 5 yıl olmak üzere, mağaza sorumlusu pozisyon..

İş TanımıAmerikan Kültür Anaokulları MERSİN Temsilciliğimizde KURUM MÜDÜRÜ olarak görevlendirilmek üzere;  OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİ alınacaktır.Aranan Nitelikler• Üniversitelerin  ilgili bölümlerinden mezun,   • Çalışma p..

Afyon / Tümü GRATİS

İş TanımıMağaza yönetimi ile ilgili tüm sorumlulukları almak,Günlük yapılması gereken işlemleri yürütmek ve ilgili raporları hazırlamak,Mağazanın genel durumundan, görsel standartların uygulanmasından, depo, ürün ve reyonların düzeninden sorumlu olmak,Satış ..

Mersin(İçel) / Tümü ENGLISH TIME DİL OKULU

İş TanımıEnglish Time Dil Okulları bilgi çağında eğitime duyulan ihtiyaç doğrultusunda küresel ortamdaki bilgiye ulaşmak isteyen birey ve şirketlerin gelişimine kaliteli İngilizce eğitimi vererek katkıda bulunmak amacıyla 1997 yılında kurulmuş Türkiye’n..

Gaziantep / Tümü DenizBank A.Ş.

İş Tanımı  Gaziantep ve Mersin tahsilat ofislerimizde değerlendirilmek üzere kanuni takibe aktarılan Bireysel ve İşletme tahsisli kredi dosyalarının icra takiplerinin yapılarak tahsil edilmesinde görev alacak takım arkadaşı arıyoruz.  ..

Gaziantep / Tümü DenizBank A.Ş.

İş Tanımı  Gaziantep ve Mersin tahsilat ofislerimizde değerlendirilmek üzere kanuni takibe aktarılan Bireysel ve İşletme tahsisli kredi dosyalarının icra takiplerinin yapılarak tahsil edilmesinde görev alacak takım arkadaşı arıyoruz.      ..

İstanbul Avrupa / Tümü CEVAHİR HOLDİNG

İş TanımıTürkiyenin ilk 5 yıldızlı Kongre Oteli olan Grand Cevahir Hotel & Kongre Merkezi sahip olduğu ilklerle sektörde farklılık yaratmaya devam ediyor. Avrupanın en büyük Balo Salonuna sahip olan otelimiz 5 yıldızlı teknolojiyi 5 yıldızlı konfor ile buluşturuyor...

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, kendi sektöründe dünyanın en büyük iki firmasından biri olan grubun, Türkiye’deki en eski ve köklü firması için, Üretim Müdürü (Çorum) pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur.   H..

Ankara / Tümü ASİL A.Ş.

İş TanımıASİL AŞ. ile İŞKUR işbirliği ile başlatılan işbaşı eğitim programı çerçevesinde eğitilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip, " bir mesleğim olsun " diyen çalışanlar arıyoruz. Şirketimiz ve İŞKUR işbirliği ile yürütüle..

İş TanımıSamsun - Kavak'ta kurulmakta olan KAVÇİM Çimento Fabrikası için ÇİMENTO SEKTÖRÜNDE TECRÜBELİ Enerji Müdürü istihdam edilecektir.Aranan Nitelikler  4 yıllık üniversitelerin Elektrik / Ele..