Üst Düzey Yönetici İş İlanları

Pozisyon: Üst Düzey Yönetici
İstanbul Avrupa / Tümü Empatik İnsan Kaynakları

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, sağlık sektöründe faaliyet gösteren bir kurum için 'Organizasyonel Gelişim Yöneticisi' arayışımız mevcuttur.   İnsan Kaynakları sisteminin için gerekli bilgi ve sistem altyapısının oluşturulma..

İstanbul Avrupa / Tümü Empatik İnsan Kaynakları

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz sağlık sektöründe faaliyet gösteren müşteri firmamız için 'Eğitim Yöneticisi' arayışımız mevcuttur.   Belirlenmiş olan kurumsal İnsan kaynakları politikaları çerçevesinde eğitim ihtiyaç analizlerinin tasarımı v..

İstanbul Anadolu / Tümü AKAS YAPI LTD.ŞTİ

İş TanımıTüm inşaat işlerinin Tahhüttünü üstlenmiş olduğumuz Türkiye'nin ilk yüksek katlı ve cephe giydirmeli binalarından biri olan projde çalışacak dış cephe giydirme, mekanik, elektrik ve inşaat işlerinde en az 10 yıl tecrübe sahibi , tüm proje yönetimini koordine edebilec..

İstanbul Avrupa / Tümü Mir Global Lojistik

İş TanımıGümrüklü ve gümrüksüz depo ve antrepo hizmeti veren firmamızda görev almak üzere; Geçici depolama hizmeti verecek Çatalca'daki yeni Halkalı Gümrük Müdürlüğü yerleşkesi içerisindeki tesisimiz için, Geçici depolama yerinde yapılan tüm operasyonların, müşteri ta..

İstanbul Avrupa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıÜretim bölümünde yöneticilik yapacak iş arkadaşı arayışımız bulunmaktadır.Aranan Nitelikler* Büyük bir üretim şirketinde bölüm sorumluluğunu yürütecek,* Üniversitelerin Kimya Mühendisliği yada Kimyagerlik bölümlerinden mezu..

İş TanımıTurkcell Superonline çözüm ortağı olarak Ankara Keçiören’de faaliyet gösteren şirketimiz HomeNET bünyesinde görevlendirilmek üzere Saha Satış Müdürü aramaktayız Saha satış ekiplerinin günlük route’larının belirlenmesi, ekibin sahada organize edilmes..

İş TanımıFaaliyetlerine kısa sürede başlayacak olan Sigorta Havuzu Resürans ve Sigorta Brokerlığı Anonim Şirketi'nde  Dört yıllık aktüerya, risk yönetimi ve sigortacılık ile ilgili okullardan mezun olanlarda 5 yıl, diğer dört yıllık yükseköğretim kurumlarından mezun o..

İstanbul Avrupa / Tümü Şoping 365

İş TanımıSatışlarda iyi bir büyüme temposuna sahip olmamız ve yeni pazarlara açılmamız sebebiyle, Call-Center Müdürü arıyoruz.   Call-Center müdürü olarak veya Call-Center satış yöneticiliğinde deneyimli, ..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, kendi sektöründe dünyanın en büyük iki firmasından biri olan grubun, Türkiye’deki en eski ve köklü firması için, Üretim Müdürü (Çorum) pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur.   H..

İstanbul Avrupa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı Muhasebe ve Finans departmanının idare ve kontrolünü yapacak, Şirket muhasebe kayıtlarının doğru ve usulüne uygun ve zamanında tutulmasını sağlayacak, Merter'de bulunan Genel Müdürlük ofisimize Mali Müşavir donanımında "Muhase..