Üst Düzey Yönetici İş İlanları

Pozisyon: Üst Düzey Yönetici

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, kendi sektöründe dünyanın en büyük iki firmasından biri olan grubun, Türkiye’deki en eski ve köklü firması için, Üretim Müdürü (Çorum) pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur.   H..

Balıkesir / Tümü GRATİS

İş TanımıMağaza yönetimi ile ilgili tüm sorumlulukları almak, Günlük yapılması gereken işlemleri yürütmek ve ilgili raporları hazırlamak,Mağazanın genel durumundan, görsel standartların uygulanmasından, depo, ürün ve reyonların düzeninden sorumlu olmak,..

Kayseri / Tümü BYZ GARAGE AVM

İş TanımıAVM ünvanlı işyerimizde; AVM bütçesinin yönetimi ve yönetime raporlanması, pazarlama/idari ve teknik yönetiminin yapılması, merkez ofis ile birlikte pazarlama aktiviteleri düzenlenip ziyaretçi sayısının artırılması, gelişim ihtiyaçlarının saptanması,..

İstanbul Avrupa / Tümü Bağdat Baharat

İş Tanımı  Bagdat Baharatlarına Bölge Satış Yöneticisi Aranıyor Gıda piyasasında tecrübeli İSTANBUL AVRUPA yakasında bulunan mevcut müşterilerinin Baharat ihtiyaçlarını giderecek, Yapılan sözleşmelerin takipleriniyapacak Ev..

İş TanımıUlusal bir markanın sahibi olan firmamız bünyesinde, enerjisi ile kurumsal zenginliğimize fayda sağlayacak   Ankara Fabrika Satış Mağazamızda görevlendirilmek üzere bay ve bayan çalışma arkadaşları aramaktayız.Aranan Nitelikler..

İş Tanımı  Merkez Ofisi Ankara'da bulunan ve Dental İmplant üretim sektöründe faaliyet gösteren uluslararası ortaklığı bulunan şirketimizde, aşağıda belirttiğimiz niteliklere sahip ve şirketin büyüme ve gelişim stratejilerinin oluşturulmasına paralel olarak, organizas..

İş TanımıDanışmanlığını Yapmakta Olduğumuz;Üretici-İhracatçı-Endüstriyel-Entegre Ev Tekstili Sektöründe faaliyet gösteren Kurumsal Firmanın Rusya Pazarlama Ülke Müdürü ve Bölge Müdürleri istihdam edilecektir.Yönetim Organizasyonda Ticari Genel Müdür Yar..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, elektromekanik sektöründe faaliyet gösteren müşterimizin İzmir şantiyesinde görevlendirmek üzere "Proje Müdürü" pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur.   Etap etap devam edecek projenin, ilk ve sonraki..

İş TanımıUlusal bir markanın sahibi olan firmamız bünyesinde, enerjisi ile kurumsal zenginliğimize fayda sağlayacak Konya!daki Fabrika Satış Mağazamızda görevlendirilmek üzere FABRİKA SATIŞ MAĞAZA MÜDÜRÜ  aramaktayız.Aranan Nitelikler..

İzmir / Tümü GRATİS

İş TanımıMağaza yönetimi ile ilgili tüm sorumlulukları almak,Günlük yapılması gereken işlemleri yürütmek ve ilgili raporları hazırlamak,Mağazanın genel durumundan, görsel standartların uygulanmasından, depo, ürün ve reyonların düzeninden sorumlu olmak,Satış ..