Usta İş İlanları

Pozisyon: Usta
İstanbul Anadolu / Sancaktepe Myt Turizm Otom. Peyzaj Ltd.

SANCAKTEPEDE BULUNAN OTO TAMİR VE BAKIM ATÖLYESİ İÇİN DOLGUN MAAŞ İLE DENEYİMLİ OTO KAPORTA USTASI ARANIYOR..

Çanakkale / Ayvacık Haydar Çakır Çit Sistemleri

torna tezgahında çalışacak torna ustası ekip arkadaşları arıyoruz..

Ankara / Yenimahalle Empati Perde

YENİMAHALLE ŞENTEPEDE BULUNAN İŞ YERİMİZDE ZEBRA VE STOR İMALATINDA KUMAŞ KESİM USTASI ALINACAKTIR.DOLGUN ÜCRET VERİLECEKTİR...

İstanbul Avrupa / Esenler Eko Group

-İzolasyon Ustası veya Usta Yardımcısı - Su İzolasyon uygulamaları konusunda deneyimli -Tercihen Kristalize Sistem konusunda tecrübeli Usta -Tercihen İnşaat sektöründe en az 2 yıl çalışmış -Yetiştirilmek üzere Usta Yardımcıları..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Örnek Makina

Paslanmaz Kazan Mikser İmalatı için Argon kayknakçısı - montaj ustası arıyoruz. Yerimiz İkitelli organizededir. Servisimiz vardır. Ücret dolgundur...

Kocaeli / Gebze Elit Mühendislik

Sektöründe öncü firmalardan Elit Mühendislik Doğal gaz Gebze Şubemizde çalıştırılmak üzere *Doğal gaz sektöründe tecrübeli *Yaptığı işlerden referans verebilecek *Doğal gaz iç tesisat ustası *Doğal gaz kolon ustası *Doğal gaz kaynak ustası Arayışım..

İstanbul Anadolu / Tuzla Yalçın Boya Tekstil

Plastik Malzemeler üzerine boyama yapan firmamıza.Pistole tabanca boyacıları alınacaktır. Yol+yemek+Sigorta ve dolgun maaş imkanı vardır. Personelin en az 3 yıl pistole kullanmış olması gerekmekte...

İstanbul Avrupa / Esenyurt BTA DENİZYOLLARI

BTA 1999 yılında Bilintur Tepe Akfen ortaklığı ile İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali bünyesindeki yiyecek-içecek operasyonunu yürütmek üzere kurulmuştur. Bugün itibari ile Türkiye'nin üç büyük ilindeki havalimanlarında ve yurtdışı operasyonlarında yiyecek-içecek, ağırlama ve konaklama..

İstanbul Anadolu / Tuzla Model Kalıp Elemanları

Model Kalıp Elemanları firmasının aktif ilanlarına veya diğer Cnc Torna Ustaları ilanlarına göz atabilirsiniz.Model Kalıp Elemanları Cnc Torna Ustaları ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Cankamedya

Cankamedya firmasının aktif ilanlarına veya diğer Tabela-Folyo Ustası ilanlarına göz atabilirsiniz.Cankamedya Tabela-Folyo Ustası ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..