Usta İş İlanları

Pozisyon: Usta
İstanbul Avrupa / Arnavutköy Atay Otomat

Otomotiv ve Tarım Makinaları Sanayisi`ne parça üretimi yapan firmamızın Hadımköy Atatürk Sanayi Bölgesinde kurulu fabrikasında CNC Çok Eksenli Otomat Torna programcısı olarak çalışacak aşağıdaki niteliklere sahip takım arkadaşları arıyoruz. CNC çok eksenli otomat torna tezgahlarına hakim ve iy..

İstanbul Anadolu / Beykoz Msa Peyzaj

Msa Peyzaj firmasının aktif ilanlarına veya diğer Ahşap Ustası ilanlarına göz atabilirsiniz.Msa Peyzaj Ahşap Ustası ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Silivri Adin Yapışkan Bant

Adin Yapışkan Bant firmasının aktif ilanlarına veya diğer Flekso Baskı Ustası ilanlarına göz atabilirsiniz.Adin Yapışkan Bant Flekso Baskı Ustası ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Scada Elektrik Mühendislik Ltd. Sti. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Elektrik Ustası - Kalfası ilanlarına göz atabilirsiniz.Scada Elektrik Mühendislik Ltd. Sti. Elektrik Ustası - Kalfası ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İyg Grup İstanbul Yapı Ve Elektrik Mühendislik firmasının aktif ilanlarına veya diğer Elektrik Ustabaşı Ve Ustaları ilanlarına göz atabilirsiniz.İyg Grup İstanbul Yapı Ve Elektrik Mühendislik Elektrik Ustabaşı Ve Ustaları ilanı için başvur..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Çapa As Yapı Çözümleri

Çapa As Yapı Çözümleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Pvc- Alüminyum Doğrama Usta Ve Yardımcıları ilanlarına göz atabilirsiniz.Çapa As Yapı Çözümleri Pvc- Alüminyum Doğrama Usta Ve Yardımcıları ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Bursa / Nilüfer Altuntaş Tesisat

Firmamıza aylık maaşlı çalışacak, Bursa'da ikamet eden,Sıhhi Tesisat , Mekanik tesisat ustaları ,yardımcı elemanlar alınacaktır. Şehir dışında oturanlar ve götürü iş için lütfen aramayın..

İstanbul Anadolu / Ümraniye UMUR BASIM

Umur Basım firmasının aktif ilanlarına veya diğer Matbaa Usta Ve Usta Yardımcıları ilanlarına göz atabilirsiniz.Umur Basım Matbaa Usta Ve Usta Yardımcıları ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Sultanbeyli Revizyon Makina

Makine ve kalıp imalatı alanında 15 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren firmamız için aşağıdaki pozisyon ve niteliklerde yeni takım arkadaşları arıyoruz; Universal Borwerk, Freze, Torna Operatörü: * Yetiştirilmek üzere veya yetişmiş. * Tercihen daha önceden ak..

İstanbul Anadolu / Ümraniye 3 Es Elektrik

FİRMAMIZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE ELEKTRİK USTA VE KALFASI ALINACAKTIR . adres:atatürk mah. çavuşbaşı cad. bağ sok. no : 8/ c ümraniye / istanbul..