Usta İş İlanları

Pozisyon: Usta
Ankara / Yenimahalle Öz Pen

Öz Pen firmasının aktif ilanlarına veya diğer İmalat Ustaları ilanlarına göz atabilirsiniz.Öz Pen İmalat Ustaları ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Yıldız Kalıp Plastik

Yıldız Kalıp Plastik firmasının aktif ilanlarına veya diğer Plastik Enjeksiyon Elamanı - Ustası ilanlarına göz atabilirsiniz.Yıldız Kalıp Plastik Plastik Enjeksiyon Elamanı - Ustası ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İzmir / Karabağlar Elbirlik Otomotiv

Elbirlik Otomotiv firmasının aktif ilanlarına veya diğer Mekanikçi ilanlarına göz atabilirsiniz.Elbirlik Otomotiv Mekanikçi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Bursa / Tümü Gümüşay Grup

ASANSÖR VE YÜRÜYEN MERDİVEN KONUSUNDA DENEYİMLİ BURSA-BALIKESİR-ANKARA BÖLGESİNDE ÇALIŞACAK USTABAŞI VE USTALAR ALINACAKTIR ÜCRET DOLGUNDUR..

İstanbul Avrupa / Esenler İsola Turkiye

sprey poliüretan köpük uygulama işinde çalışmak isteyen E sınıfı ehliyet sahibi ve azda olsa teknik bilgisi olan vasıfsız elemana ihtiyaç vardır. eğitim bizim tarafımızdan verilecektir...

Kocaeli / Gebze Muyimak Makina

Muyimak Makina firmasının aktif ilanlarına veya diğer Kaynak Montaj Ustası ilanlarına göz atabilirsiniz.Muyimak Makina Kaynak Montaj Ustası ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Türkiye Geneli / Tüm ilçeler Aysi Meyve Suları

Meşrubat ve içecek üretim sektöründe (Gazlı içecek , gazoz , Pet şişe su dolum tesisleri) Usta olarak çalışmış olan *İçecek Sektöründe Tecrübeli *Tercihen Pet Şişe Üretim Hatlarının mekanik bütün süreçlerinde (Şişirme , Dizici, Dolum, Etiket, Şiringleme ) ustalık terecesinde Sorumluluğ..