Usta İş İlanları

Pozisyon: Usta
İstanbul Avrupa / Esenyurt Ceylan Pen Panjur

pvc ve alüminyum doğrama sektöründe deneyimli veya yetiştirilmek üzere çırak kalfa yada ustalar aranmaktadır panjur üretiminde çalışacak ustalar aranmaktadır..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Grup Klima

Isıtma-soğutma-havalandırma üzerine çalışan firmamıza ( 4 levend-kağıthane ) civarlarına yakın ikamet eden tesisat ustası veya yetiştirilmek üzere eleman aranmaktadır...

İzmir / Karabağlar Antik Mobilya

30 YILLIK PORTFÖYÜ OLAN MAĞAZAMIZIN ATÖLYESİNİ YÖNETİP İŞLERİNİ TAKİP EDEBİLECEK USTA ARIYORUZ. YÜKSEK GELİR GARANTİSİ VERİYORUZ. REFERANS VEREBİLECEK, MASİF MOBİLYA ÜRETİMİ KONUSUNDA DENEYİMLİ, USTA VE YÖNETİCİ ÖZELLİKLERİ OLAN KİŞİLERİN MÜRACAATLARINI BEKLİYORUZ...

İstanbul Avrupa / Kağıthane Yelken Mühendislik

Mekanik,tesisat ve taahhüt alanında hizmet vermekte olan firmamızda görevlendirilmek üzere tam zamanlı olarak pis su,temiz su ve yangın tesisatında çalışacak mesleğinde deneyimli usta ve yardımcıları aramaktayız. -sıhhi tesisat usta ve yardımcıları -yangın tesisatı usta ve yardımc..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Erb Proje Ve Yapı Sistemleri

Otomatik kayar kapı ve kapı aksesuarları imalat,montaj ve servis hizmetleri veren firmamızda bu ürün gruplarına ait mamüllerin montaj ve servis işlerinde çalışacak usta,kalfa veyahut yetiştirilmek üzere takım arkadaşları aramaktayız. Genel Nitelilkler Otomatik kapı ve akses..

İstanbul Avrupa / Eyüp Muessoft

Bayrampaşa'da bulunan Axis İstanbul AVM içerisindeki Dry Clean Express Kuru Temizleme Mağazamıza Kuru Temizleme Ustası Arıyoruz: Genel Nitelikler; • En az lise 5 yıl deneyimli, • En az lise mezunu, • Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, • İletişimi güçlü..

Ankara / Etimesgut Ankara Reklam

Reklam Sektöründe faaliyet gösteren firmamızda; - Tercihen reklam ve tabela sektöründe çalışmış, - Sorumluluk sahibi, esnek çalışma saatleri ve yoğun tempoda çalışabilen - Tabela, totem, cephe kaplama imalat ve montajında çalışacak, - Tercihen Etimesgut'a ulaşım problemi olma..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Ekin Makina

Hadımköy' de Plastik Enjeksiyon Makinası İmalatı Yapan Firmamızda, Deneyimli Ahşap Makina Model Ustaları Aranıyor. Firmamızın Sifero Döküm İçin Modellerinin Yapılması İçin Ustalar Arıyoruz. Modelhanemiz Vardır - Çalışma Gün ve Saatleri Hafta İçi 08:00-18:20 Cumartesi-P..

• Tercihen Endüstri Meslek Lisesi, Teknik Lise mezunu veya Meslek Yüksekokullarının ilgili bölümlerinden mezun, • Plastik enjeksiyon üretiminde, enjeksiyon proses parametreler, plastik hammaddeleri konusunda minimum 10 yıl tecrübeli, • Plastik enjeksiyon üretim başlangıcından sonuna kada..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Ales Plastik Ambalaj San Ve Dış Tic. Ltd. Şti

BAYRAMPAŞADA BULUNAN POŞET FABRİKAMIZA DENEYİMLİ BODİNOZ VE KESİM USTASI ALINACAKTIR...