Usta İş İlanları

Pozisyon: Usta
Bursa / Nilüfer ÖZDİLEK HOLDİNG

GENEL NİTELİKLER -Baklava üretimi konusunda deneyimli, -Bursa'da ikamet eden, -Askerlik hizmetini tamamlamış, -Bay. İŞ TANIMI -İşe alınacak adaylar, Bursa Alışveriş Merkezimizde faaliyette olan unlu mamüller imalathanemiz..

DAIKIN YETKİLİ VE KURUMSAL FİRMAMIZDA ÇALIŞABİLECEK , KLİMA VE KOMBİ USTA ARAMAKTAYIZ...

Bursa / Osmangazi Bürosel Mobilya

ofis büro mobilya mağazasında çalışacak deneyimli montaj elemanı alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Sistem Plastik

BEYLİKDÜZÜNDEKİ FABRİKAMIZDA ÇALIŞACAK USTALIK VASIFLARI TAŞIYAN * Fabrika kurallarına uyabilecek , özenli çalışmayı kendisine amaç edinmiş, * Beylikdüzü, Esenyurt, Yakuplu çevresinde ikamet eden ya da Şirinevler-Beylikdüzü E-5 güzergahında ikamet eden ENKEJSİYON USTA SI aranmakt..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Nur Elektrik

• MESLEK LİSELERİNİN ELEKTRİK BÖLÜMÜ /USTALIK BELGESİ/MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ OLAN • İSTANBUL’DA İKAMET EDEN • SEYAHAT ENGELİ BULUNMAYAN • ASKERLİK İLE İLİŞİĞİ OLMAYAN • EKİP ÇALIŞMASINA UYUM SAĞLAYABİLEN • TÜM ELEKTRİK İŞLERİNDE DENEYİMLİ • 20-45 YAŞLARI ARAS..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Ortadoğu Isıtma Soğutma Sistemleri

Bağcılar, Güngören, Sefaköy civarında ikamet eden, Doğalgaz İç Tesisat yapımında tecrübeli, MYK sertifikalı (Doğalgaz İç Tesisat Ustası sertifikası olan veya bu alanda çalışmış ve belgeleri alabilecek bilgi ve tecrübeye sahip olan) Askerliğini yapmış B sınıfı ehliyeti olan ..

Antalya / Muratpaşa Redgarage Otomotiv

deneyimli kaporta ustası ve kaporta kalfaları alınacaktır.başvurular acil olarak değerlendirilicektir yol+yemek+sgk..

AHŞAP PALET ÜRETİMİ YAPAN FABRİKAMIZA; FABRİKA ELEKTRİK BAKIM ONARIM KONUSUNDA TECRÜBELİ TAKIM ÇALIŞMASINA YATKIN TERCİHEN MEKANİK KONUSUNDA TECRÜBESİ OLAN ELEKTRİK USTASI ALINACAKTIR. GÜZERGAH BUCA GAZİEMİR KARABAĞLAR AYRANCILAR TORBALI...

İstanbul Anadolu / Beykoz Göksu Elektrik

SEKTÖRDE DENEYİMLİ İŞİNİ TERTİPLİ VE DÜZENLİ YAPAN İŞİNİ BENİMSEYEN KALFA VE USTALAR ARANIYOR...

İstanbul Avrupa / Silivri Işıksan Otomotiv

Silivri'de ki fabrikamızda çalışmak üzere ; SİLİVRİ ve çevresinde ikamet eden, Otomotiv yedek parça imalatı yapan firmamızda , kalıp bakım ve onarımı işlerinde çalışacak , Yeni kalıp imalatında üretken ve deneyimi ile çözüm odaklı çalışabilecek, Manuel tezgahları kulla..