Ustabaşı İş İlanları

Pozisyon: Ustabaşı
Bursa / İnegöl Varisse Home

Firmamız bünyesinde çalıştırılmak üzere; İskelethane bölümüne Usta iskeletçiler alınacaktır. İnegöl içi servis + Tüm sosyal haklar mevcuttur. Müracatların Şahsen Yapılması Gerekmektedir...

Metal kesme preslerinde çalışacak aşağıdaki özelliklere sahip usta aranmaktadır. Askerlik görevini tamamlamış, Pres ve pres operatörlüğünü bilen, Ayar ve kullanım konusunda tecrübeli, Teknik resim okumasını bilen, Kalıp sökme takma konularında ve sürücülü preslerde te..

Kocaeli / Dilovası JOKEY PLASTİK

GENEL NİTELİKLER •Lise mezunu, tercihen meslek lisesi (tercihen plastik), •Tempolu ve disiplinli çalışma ortamına uyum sağlayabilecek, •Gelişmeye açık, •Vardiyalı çalışabilecek, •Askerliğin yapmış, •Gebze,Darıca,Çayırova, bölgesinde ikamet eden , Bay/Bayan takım ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Gaysan Mobilya

beylikdüzü-kıraç sanayi bölgesinde mobilya üretimi yapan fabrkanın metal atölyesinde çalışacak ,gazaltı kaynak bilen eleman alınacaktır. aranan nitelikler:metal mekanizma üretimi konusunda deneyimli,kesme ,bükme,delme ve metal şekillendirme bilgisine haiz,tercihan sanat okulu mezunu,ele..

İzmir / Kemalpaşa Vsm Otomotiv Ltd. Şti.

YENİ KURMAKTA OLDUĞUMUZ SOĞUK DÖVME TESİSİNİN BAŞINA GEÇECEK , KONUSUNDA UZMAN , PRESTEN ANLAYAN , KALIP YAPMA BASMA TECRÜBESİ OLAN , BU TESİSİ YÖNETEBİLECEK YÖNETİCİ EKİP LİDERİ ALINACAKTIR. MAAŞ KONUSU VE ŞARTLAR KARŞILIKLI OLARAK GÖRÜŞÜLECEKTİR...

2. Organize Sanayi Bölgesinde yer alan dalgıç pompa üretimi yapan fabrikamızda çalışabilecek Torna ve CNC konularında tecrübeli İş disiplini ve sorumluluğu yüksek Meslek Lisesi veya Tercihen Meslek Yüksek Okulu mezunu 20 - 45 yaş arasında, Askerlik görevini tamamlamış ..

355 KW'A KADAR MOTOR SARABİLEN TECRÜBELİ BOBİNAJ USTALARI ARANMAKTADIR.(DOLGUN MAAŞLI)..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Üçel Otogaz Dönüşüm Sistemleri

İşin Tanımı: -Montaj Başlangıç ve Bitiş Sürelerinin Takibi -Görev Dağılımı ve Takibi -Saha Düzeni Nitelikler: -Diksiyonu düzgün, -İletişim becerileri yüksek, -Ekip yönetebilme becerisine sahip, -Tercihen otomotiv sektöründe tecrübe kazanmış,..

Bursa / Nilüfer Işıl Plastik Kalıp

NOSAB’ da bulunan Plastik Enjeksiyon Fabrikamızın; Üretim bölümünde çalışacak Ustabaşı alınacaktır. - Tercihen Endüstri Meslek Lisesi, Teknik Lise mezunu, Meslek Yüksek okul mezunu, - Plastik enjeksiyon üretiminde, proses ayarlarına hakim olması, - Plastik hammaddeleri..

Firmamıza ekibini iyi derecede yönetebilecek gerekirse ekibiyle işbaşı yapabilecek ustabaşı aranmaktadır. Yemek+servis ve tüm sosyal haklar mevcuttur...