Ustabaşı İş İlanları

Pozisyon: Ustabaşı
Eskişehir / Odunpazarı Oto Pak

Deneyimli işten anlayan daha önce bir tecrübesi olmuş olan kişilerin başvurması rica olunur...

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Selay Oyuncak

100 kişilik atölyemizi sevk ve idare edebilecek, deneyimli ustabaşı aranmaktadır...

Antalya / Muratpaşa Oto Bakım

Pasta, cila, boya, koruma, detay, temizlik bilen; pazarlamada etkili, prezantabl, Lara yakını oturan ya da yatılı kalabilecek oto bakım elemanı alınacaktır...

Tekirdağ / Çorlu Köseoğlu Grup

GENEL NİTELİKLER Ev Tekstil imalatı ve ihracatı yapan Şirketimizin, Tekirdağ/Çorlu’da faaliyet gösteren dokuma tesislerimizde görevlendirilmek üzere “Dokuma Vardiya Ustası” aranmaktadır. En az lise mezunu Tül-Perde dokumada en az 3 yıl tecrübeli, Askerlik ile ilişiği bulunma..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Hedef Textil

İSTANBUL BAĞCILAR DA AKTİF OLARAK İŞLEYİŞ DE OLAN TEXTİLİMİZE BAY BAYAN SİNGER OVERLOK REŞMECİ VE ORTACI ÜTÜCÜ ARANMAKTADIR.... HAFTA İÇİ 08:30- 19:00 ÇALIŞILMAKTADIR. HAFTA SONU SADECE CUMARTESİ 08:30 - 13:00 ARASIDIR. GEREKTİĞİN DE MESAİ YAPILIR VE ÜCRETLERDE ASLA AKSAMA OLMAZ..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Elıte Car Spa

FLORYA'DA KAPALI ALANDA BULUNAN FİRMAMIZA ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ. KABİLİYETLİ VE GERÇEKTEN UZMAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI TERCİH EDİLECEKTİR . İÇ DIŞ VE SERAMİK KAPLAMA UYGULAMALARINA HAKİM OLMASI GEREKMEKTEDİR. YAKIN ÇEVREDE İKAMET EDEN KİŞİLER TERCİH SEBEBİDİR. İSTİKRARLI ELEMAN AR..

Bursa / Yıldırım Annah Hariri

Kadın giyim konfeksiyonu ve pazalamasını, e-ticaret üzerinden yapan firmamız için, kadın giyim KALIP USTASI / MODELİST aranmaktadır. Genel Nitelikler: Teknik Lise veya Meslek Yüksek Okulu Tekstil ve Konfeksiyon bölümü mezunu, en az 5 yıl tecrübeli, Gerber bilgisayarlı kalıp programını ..

2. Organize Sanayi Bölgesinde yer alan fabrikamıza Torna ve CNC konularında tecrübeli İş disiplini ve sorumluluğu yüksek Meslek Lisesi veya Tercihen Meslek Yüksek Okulu mezunu 20 - 45 yaş arasında, Askerlik görevini tamamlamış ve/veya en az 2 yıl tecilli Ta..

İstanbul Anadolu / Tuzla Ccs Makina Taşkın Sökmen

İş makinaları ve mobil vinçlerin bakım-onarım işlerinde görevlendirilmek üzere konusunda bilgi sahibi,tecrübeli hidrolikçi,elektrikçi ve kaynakçılar aranıyor. Tercihen İstanbul-Anadolu yakasında ikamet eden, seyahat engeli olmayan (yurtiçi-yurtdışı), aktif araç kullanabilen, çözüm odaklı çalışma sis..

Tekirdağ / Çorlu Tüha Konfeksiyon

Firmamızda çalışmak üzere; Daha önce konfeksiyon atölyesinde çalışmış en az 1 yıl tecrübeli Konfeksiyon makinası kullanmayı bilen Esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek dinamik adayları bekliyoruz. Ustabaşı - Usta ve ütücüler başvurabilirler...