Ustabaşı İş İlanları

Pozisyon: Ustabaşı
İstanbul Anadolu / Tuzla CPS AUTOMOTİVE

İstanbul Tuzla Deri Org. San. Serbest Bölgesinde Faaliyet Gösteren, Otomobil Koruma Kılıfları imalatı ve ihracatı yapan firmamızda Vardiya Yönetimi yapabilecek, Vardiya Şefi aramaktayız. • Vardiyalı sistemde ve esnek çalışma saatlerinde çalışabilecek, • MS Office programlarına hakim,..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler As Erdoğan Deri

Ayakkabı fabrikamızın regapte biriminde ustabaşılık yapacak; - Ayakkabı sayacılığı yapmış, konusunda uzman; - Bilgisayar kullanma tecrübesine sahip; dikkatli ve tertibli çalışabilecek; sorumluluk sahibi; - Tercihen yakın bölgede oturan; Ustabaşı ..

Konya / Selçuklu Konmetsan Alüminyum

CNC tezgahlarımızda çalıştırılmak üzere deneyimli, programlama yapabilen ustabaşı aranmaktadır...

2.ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE ELEKTRİK MOTORU VE POMPA ÜRETİMİ YAPAN FABRİKAMIZDA CNC VEYA VE ÜNİVERSAL TORNADAN ANLAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞI ARAMAKTAYIZ www.maxisu.com..

Prefabrike Yapı – Hafif Çelik Yapı ve Yaşam Konteyneri imalatı yapan DİLOVASI Makine Organize Sanayi Bölgesinde yer alan Fabrikamızda beraber çalışacağımız ELEKTROSTATİK TOZ BOYA USTABAŞI arayışımız bulunmaktadır. SERVİS GÜZERGAHI : Bostancı / Maltepe / Kartal / Pendik / Tuzla / Sultanb..

Lake kapı, kaplama kapı ve lake boya işinden anlayan tecrübeli eleman arıyoruz.antalyalı adaylar tercihimizdir...

İstanbul Avrupa / Çatalca Step 2 Serigrafi Baskı

Boya ve baskı konusunda tecrübeli, serigrafi ve tampon baskı makinelerine hakim,özellikle 360 derece yuvarlak ambalajların baskısında deneyimli arkadaşlar aranıyor. ulaşım tarafımızdan sağlanacaktır...

İstanbul Anadolu / Kartal Vip Garaj Servis Otomotiv

SERVİSİMİZ'DE ÇALIŞICAK DOLGUN MAAŞLI OTO BOYA USTASI ALINACAKTIR....

İstanbul Avrupa / Başakşehir Özkan Elektrik Otomasyon

Elektrik panolarının üretimi, elektro montajı, devreye alma ve taahhüt işleri yapan firmamızda tecrübeli Pano Elektro montaj Ustaları alınacaktır. İŞİN TANIMI -Meslek liseleri veya yüksek okların Elektrik veya Pano bölümlerinden bölümlerinden mezun -En az 3 yıl tecr..

İzmir / Kemalpaşa Demaş Makina

İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nde, makine yedek parça ve talaşlı üretim konusunda faaliyet gösteren fabrikamıza, Üniversal Silindirik Taşlama ve Üniversal Düzlem Taşlama Tezgahları' nda tecrübeli, Taşlama Operatörleri ve Taşlama Tezgahı Ustaları alınacaktır. (Aynı..