Ustabaşı İş İlanları

Pozisyon: Ustabaşı
İstanbul Avrupa / Bağcılar Mefa Tekstil

Üretim bölümümüzün planlama ve üretim sorumluluğunu alabilecek Taş dizayn ile ilgili mesleki ve sektörel tecrübesi bulundan Tercihen Güneşli ve çevresinde oturan Maaş+Sgk+Yol+Yemek şeklinde çalışacak BAYAN ustabaşı alınacaktır. NOT ilan şartlarımıza uymayanların başvur..

İstanbul Avrupa / Güngören Cb Tekstil

ihracat yapan firmamıza ,Ütü Paket Sorumlusu * Ütü paket departmanımızı yönlendirecek * Teknik bilgisi yüksek olan * Çözüm odaklı * çalışkan * insiyatif kullanabilen..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Vatan Pano

Şirketimiz bünyesinde görevlendirilmek üzere; *Ana fabrika ÜMRANİYE de olup,yeni açılan Beylikdüzü Yakupluda ulaşım sorunu olmayan ve metrobüs güzergahına yakın olan ag pano montaj atöylesine, *AG Pano imalatında tecrübeli, *Elektrik projelerini okuyabilen, *Kumanda bi..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Ym Endüstri Ltd. Şti.

Plastik işleme makineleri üretimi yapan firmamızda deneyimli Torna, Freze ve montaj ustaları istihdam edilecektir. * Makine imalatında çalışmış deneyimli, * Tercihen Meslek Lisesi Mezunu, * Askerlik ilişkisi kesilmiş, * Avrupa yakasında, K.Çekmece, Yenibosna, Başakşehi..

İstanbul Anadolu / Maltepe Castrol Service Point Maltepe Işık Oto

CASTROL SERVİCE POİNT MALTEPE DE HER MARKA ARAÇ BAKABİLECEK.MEKANİK KONUSUNDA TECRÜBELİ İŞ DİSİPLİNİ OLAN OTO MEKANİK USTASI ARANMAKTADIR...

2.ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE ELEKTRİK MOTORU VE POMPA ÜRETİMİ YAPAN FABRİKAMIZDA CNC VEYA VE ÜNİVERSAL TORNADAN ANLAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞI ARAMAKTAYIZ www.maxisu.com..

Bursa / Nilüfer Gif Plastik

Metal ürünler imal eden firmamızda egzantirik pres, hisrolik pres, giyotin makas, gazaltı ve argon kaynağı gibi makinalardan anlayan işinde tecrübeli ve çözüm üretebilme kabiliyeti olan çalışma arkadaşları aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Pendik Plastmer Plastik Eşya Ve Metal

Metal dolap ve stand imalatı yapan firmamıza tecrübeli Gazaltı Kaynakçıları,Montaj elemanı, ve Kesim Büküm işlerinde deneyimli Pendik ve Tuzla civarında ikamet eden elemanlar aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Sultangazi Cnn Tekstil

Firmamızda penyede ihracata yönelik çalışacak imalatı yönlendirecek bant akışını bant sistemini seri şekilde kurup yönetecek teknik bilgiye ve donanıma sahip USTA BAŞI aranmaktadır. İKAMET OLARAK SULTANGAZİ VE YAKIN CEVRESİ TERCİH SEBEBİDİR...

İstanbul Avrupa / Bağcılar Klipart Kartela Ev Tekstili

**** TÜL PERDE KARTELA İMALATI YAPAN FİRMAMIZA ; - Yönetim ve Tekstil konusunda tecrübeli KARTELA imalatının tüm sorumluluğunu alabilecek, - İmalat Programı ve kalite kontrol takibi yapabilecek, - Personel tedarik edebilmeyi üstlenecek, - Referans verebilecek, Ehliyet..