Uzman Yardımcısı İş İlanları

Pozisyon: Uzman Yardımcısı
İstanbul Avrupa / Tümü NETLOG LOJİSTİK GRUBU

İş TanımıYüzde yüz yerli sermayeye sahip olan ve 2005 yılında kurulan Netlog Lojistik Grubu, bugün lojistik alanında konularında lider 17 şirketiyle hizmet sunuyor ve hızla büyümesini sürdürüyor. Netlog Lojistik Grubu, Türkiye'de ve Uluslararası arenada lojistik hizmetler sun..

İstanbul Anadolu / Tümü IŞIK MENKUL DEĞERLER A.Ş.

İş Tanımı   Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Finans sektörünün satış alanında en az 6 ay deneyimli, Sermaye piyasalarını ilgilendiren gelişmeleri yakından takip eden, Şirket vizyon ve hedeflerini i..

İş Tanımıİştirak firmamız D724 Bilişim Hizmetleri bünyesinde;   • Server ve Storage ürünleri konusunda müşterilerin sorunlarını çözebilecek,• Bakım anlaşmalı müşteriler için gelen arızalarda gerekli aksiyonu alarak hizmet sunacak,• B..

Aranan NiteliklerUluslararası bir finans grubunun Türkiye iştiraki olan Albaraka Türk Katılım Bankası, Genel Müdürlük ve Şubelerinde görevlendirilmek üzere;.Üniversitelerin örgün eğitim veren İktisadi ve İdari Bilimler, Siyasal Bilgiler, İktisat ve İşletme Fakülte..

İstanbul Anadolu / Tümü ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş.

İş TanımıKurumsal İletişim Müdürlüğü bünyesinde, Kurum içi portal metinlerini ve görsel içeriklerini yönetecek, Gerekli tashih ve redaksiyon düzenlemelerini yapacak, Duyuru, haber, etkinlikleri doğru zamanda ve etkin biçimde işleme alacak,..

İş Tanımı  Sigorta ve Bireysel Emeklilik ürünlerinin piyasa beklentileri doğrultusunda Bankamıza entegrasyonunun sağlanması, Ürün performans ölçümlemelerinin yapılması, raporların hazırlanması, Kurumsal ve Ticari sigortacılık ürünlerde tecrübe ve bil..

İş TanımıAntalya Organize Sanayi Bölgesi'nde endüstriyel soğutma sistemleri, soğuk odalar ve mutfak ekipmanları alanında üretim yapmakta olan firmamıza, seri ve proje bazlı çelik ekipmanların üretim planlama faaliyetlerimizin sürdürülmesi amaçlı üretim planlama eleman..

İstanbul Avrupa / Tümü CMC - Customer Management Center

İş TanımıHedef Başarmaksa Doğru Yerdesiniz...Türkiye’nin en büyük dış kaynak çağrı merkezlerinden biri olarak,4.500'in üzerindeki çalışanımızla,İstanbul’da 4, Malatya ve Şanlıurfa’da toplam 6 ayrı lokasyonda80’den fazla iş..

İş TanımıHedef Başarmaksa Doğru Yerdesiniz...Türkiye’nin en büyük dış kaynak çağrı merkezlerinden biri olarak,4.500'in üzerindeki çalışanımızla,İstanbul’da 4, Malatya ve Şanlıurfa’da toplam 6 ayrı lokasyonda80’den fazla iş..

İstanbul Anadolu / Tümü EKOL LOJİSTİK

İş TanımıLojistik sektöründe hizmet veren şirketimizde Hadımköy ve Erenköy Gümrük Ofisilerimizde görev alarak gümrük tescil işlemlerini takip edecek, evrak süreçlerinde görev alacak, gümrük mevzuat ve uygulamalarına hakim, esnek çalışma gün ve saatlerine uyum gösterebilecek, ..