Uzman Yardımcısı İş İlanları

Pozisyon: Uzman Yardımcısı
İstanbul Avrupa / Başakşehir Türkiye Veri İşleme Üssü

Firmamızda yetiştirip çalıştırılmak üzere yazılım veya databaes konusuna ilgili, Yeni mezun bilgisayar mühendisi veya benzer en az 4 yıllık okul mezunu (mühendis title olan) çalışma arkadaşları aranmaktadır. Tercihen php postgresql sql html bootstra..

İstanbul Avrupa / Şişli Tepe Servis ve Yönetim A.Ş

Genel Nitelikler: Şirketimizin Mecidiyeköy'de bulunan çağrı merkezinde görevlendirilmek üzere, aşağıdaki niteliklere uygun Çağrı Merkezi Tele Satış Uzman Yardımcısı alınacaktır. -En az MYO, tercihen üniversitelerin 4 yıllık ilgili bölümlerinden mezun, -En az 6 ay Çağ..

İstanbul Avrupa / Şişli Asistan Teknoloji

Asistan Teknoloji A.Ş. 'inde Müşterilerimize Uzaktan destek verebilecek diksiyonu düzgün personeller aranmaktadır. - En az 2 yıl tecrübesi olan, - Müşteri ile doğrudan iletişim kurma deneyimine sahip ve bu süreci etkili şekilde yürütecek, - iş takibi ve sonuçlandırma konusun..

İstanbul Avrupa / Avcılar Cbn Lojistik Depolama Ve Dağıtım Aş.

*Lisans veya Önlisans Mezunu, *Tercihen Muhasebe Bürosu Tecrübesi Olan, *Mevzuata ve Hesap Planına hakim, *Muhasebe Konusunda Kariyer Hedefleyen, *Gelişime ve Öğrenmeye Açık, *Takım Çalışmasına Yatkın, *SAP programını bilen (Tercih Sebebidir.) *Askerlik Enge..

İstanbul Anadolu / Tümü PEGASUS HAVA TAŞIMACILIĞI A.Ş.

İş TanımıHavacılık sektörünün önde gelen kuruluşlarından biri olan şirketimizin Uçuş İşletme Direktörlüğü' ne bağlı olarak görev alacak "Tip Müdürlüğü Uzman Yardımcısı" arıyoruz. -Tip Müdürlüğü (Airbus/Boeing) bünyesindeki pilotlarla iletişim,-Pilotların terfi s..

İstanbul Anadolu / Tümü PEGASUS HAVA TAŞIMACILIĞI A.Ş.

İş TanımıHavacılık sektörünün önde gelen kurucularından biri olan şirketimize, Yer İşletme Müdürlüğü'ne bağlı olarak çalışacak Yer İşletme Uzman Yardımcısı arıyoruz.   Emniyet ve güvenliğe yönelik risklerin ve tehditlerin analizi, ..

İstanbul Anadolu / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımıİlaç Araştırma ve Geliştirme firmasında çalışmak üzere aşağıdaki niteliklere uygun AR-GE UZMAN YARDIMCISI aramaktayız.İŞ TANIMI• Farmasötik ürün geliştirme çalışmalarının yürütülmesi,• Hammadde ve bitmiş ürüne ait tüm ana..

İstanbul Avrupa / Tümü KUANTUM PATENT

İş TanımıTürk Patent Enstitüsü nezdinde işlem yapmaya yetkili firmamızın, Avrupa Yakasında bulunan ofisine; Yurtiçi ve Yurtdışı -Patent Tescili, -Faydalı Model Tescili ve -Endüstriyel Tasarım Tescili işlemleri konusunda yetiştirilecek ..

İş TanımıAnkara 1.Organize Sanayii Bölgesinde Metal ve Ahşap Mobilya imalatı konusunda faaliyet gösteren fabrikamızda; yaklaşık 50 seneyi aşkın süredir Metal Mobilya üretimi, özellikle ince sac'dan mamul Metal Dolaplar, Ranzalar, kesonlar, masalar ve benzeri ürünler CNC makin..

İş TanımıThe Paragon Tower' da bulunan Ankara merkez ofisimizin organizasyon departmanında görevlendirilmek üzere bay veya bayan çalışma arakadaşları alınacaktır. Aranan Nitelikler Turizm ve Otelcilik Böl..