Uzman Yardımcısı İş İlanları

Pozisyon: Uzman Yardımcısı
İstanbul Avrupa / Sarıyer Demak Gıda

• Tercihen MYO/Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, • Tercihen Hızlı Tüketim Sektörü en az 2 yıl satış deneyimine sahip, • Satış alanında kariyer hedefi olan ve ticari bakış açısına sahip, • Ms Office uygulamalarına hâkim, • Temsil yeteneği ve iletişim yönü kuvvet..

İstanbul Anadolu / Ümraniye EMBİ GIDA

Ön muhasebe veya genel muhasebede en az iki yıl tecrübeli bay veya bayan personel ihtiyacımız söz konusudur .Başvurular cv 'ler üzerinden değerlendirilecektir...

İstanbul Anadolu / Üsküdar Asya Motor

Genel Müdürlük bünyesinde markanın sosyal medya hesaplarının takibini gerçekleştirmek Ajans, matbaa, bayi görsel işlerinin takibi Pazarlama departmanının asiste edilmesi En az lise mezunu Sosyal medyayı aktif olarak kullanan, takip eden ve araştırmayı seven, MS O..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Corin Yapı Gereçleri

Muhasebe üzerine en az 5 yıl deneyimli,Logo bilen muhasebe personeli aranmaktadır.Tercihen Bahçeşehir,Beylikdüzü ,Esenyurt ,Arnavutköy,Hadımköy civarlarında ikamet eden ...

İstanbul Avrupa / Güngören Can-Atar Sigorta

CAN-ATAR SİGORTA ACENTELİĞİ'MİZİN MUHASEBE DEPARTMANINA MUHASEBE ELEMANI ALINACAKTIR. ARANAN NITELIKLER: SİGORTA ACENTELIGİNDE, BROKERLİKTE MUHASEBE DEPARTMANINDA VEYA MUHASEBE BÜROSUNDA EN AZ 2 YIL ÇALIŞMIŞ TEK DÜZEN HESAP PLANINI ÇOK İYİ ÖĞRENMİŞ GELİR GİDER HESAPL..

İstanbul Avrupa / Şişli Cf Yazılım

Üniversitelerin ilgili mühendislik veya bilgisayar programcılığı bölümlerinden mezun olmuş, •Asp .Net, MVC ile yazılım geliştirme konusunda tecrübeli, •MSSQL Server veri tabanında uzman, • Tercihen Mobil Yazılım geliştirme (IOS, Android) tecrübesine sahip, •Tercihen İngilizc..

İstanbul Avrupa / Avcılar Cbn Lojistik Depolama Ve Dağıtım Aş.

Yetkinlikler; -Meslek lisesi veya MYO Mezunu -B sınıfı ehliyetli, aktif araç kullanabilen -SAP programını ve Ms Office programlarını kullanabilen, Görev Tanımı; -Araç bakımlarına ait , Servis ve fatura kayıtlarını yapabilecek. -Araçların Muayene ve periyodi..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Vier Partners Smmm A. Ş

Vier Partners Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi, Istanbul Beyoğlu'nda mali müşavirlik ve denetim hizmetleri alanında çalışan, genç, dinamik bir kadro tarafından kurulan ve büyüme odaklı bir şekilde faaliyetine devam etmekte olan bir denetim şirketidir. Şirketimizde muhas..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Pcc Elektronik Ltd. Şti.

Firmamız 21 senelik geçmişi olan, dünya çapındaki müşterilerine Video analizi konusunda güvenlik yazılımı ürünleri ile yüksek güvenlik ve kontrol isteyen projelerle özel hizmet veren, kendi alanında Türkiye’deki ilk ve tek üretici şirket olan firmamız için proje satışlardan sorumlu olacak Proje M..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Enbio Endo Medikal

Tıbbi cihaz konusunda üretim yapan firmamıza ,ISO 13485 konusunda ve CE tıbbi cihaz yönetmeliği konusunda deneyimli veya yetiştirilmek üzere gelişime açık ekip çalışmasına yatkın ,İngilizce konuşma ,okuma ,yazma düzeylerinde çok iyi derece olan ,bilgisayar kullanımına hakim olan kişiler tercih neden..