Uzman Yardımcısı İş İlanları

Pozisyon: Uzman Yardımcısı
İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Enbio Endo Medikal

Tıbbi cihaz sınıfında üretim yapan bir firmayız, Tıbbi cihaz yönetmeliği ve ISO 13485 kalite sistemlerinin işletilmesinde , İyi derece İngilizce konuşma,okuma ,yazma konularında çok iyi durumda olan, Bilgisayar konusunda tecrübeli çizim programlarını autocad ,3D max kullanma..

Şirket Faaliyet alanı: Dikiş Makineleri üzerine toptan ve perakende satış yapan, aynı zamanda kik, AB, Dünya Bankası hibelerinin tedarik ihalelerine katılmaktayız. Aranan Pozisyon: İhale araştırma, İhalelerin dosya hazırlığı, ihale kontrat ve uygulama süreci yönetimi konusu..

Kocaeli / Çayırova Bsg Mimarlık

Gebze Çayırova'da bulunan firmamız için; ORKA programını veya farklı muhasebe programını iyi seviyede kullanabilen, Muhasebe alanında en 2 yıl deneyimli Tüm SGK ve Bordro işlemlerine hakim, En az 2 yıllık yüksekokul mezunu veya üniversite mezunu, MS Office ( Exce..

Balıkesir / Merkez Soner Beşel / Müteahhit

BALIKESİR MERKEZ'DE BULUNAN OFİSİMİZE MÜTEAHHİTLİK/TAAHHÜT KONUSUNDA FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZA; -EN AZ LİSE TERCİHEN ÜNİVERSİTE MEZUNU, -ÖN MUHABESE KONUSUNDA BİLGİSİ OLAN, - EVRAK VE BİLGİ YÖNETİMİ KONUSUNDA BİLGİ ,DONANIM,YETENİĞİ OLAN ; SERGİLEYEBİL..

İstanbul Avrupa / Esenler NEUTEC İLAÇ SAN. TİC. A.Ş.

-Üniversitelerin Kimya Mühendisliği bölümlerinden mezun -Satınalma alanında kariyer yapmayı planlayan -30 yaşını aşmamış -İyi derecede İngilizce bilen -MS Office uygulamalarına hakim -Takım çalışmasına yatkın, sonuç odaklı, planlama ve organizasyon yeteneği gelişmiş..

İstanbul Avrupa / Avcılar Cbn Lojistik Depolama Ve Dağıtım Aş.

Tercihen Üniversitelerin İşletme, İktisat, Ekonomi, Ekonometri, Matematik, İstatistik bölümünden mezun, Bütçe ve Raporlama alanında en az 1 yıl deneyimli, Planlama ve raporlama becerileri gelişmiş, SAP (FI ve PA Modülü) programını kullanabilen (Tercih Sebebidir.), MS Office ..

İstanbul Avrupa / Şişli Tepe Servis ve Yönetim A.Ş

Şirketimizin Mecidiyeköy'de bulunan Çağrı Merkezi' nde, aşağıdaki niteliklere uygun ürünlerimizin ve servislerimizin Telemarketing kanalı ile satışının gerçekleştirilmesi konularında görevlendirilmek üzere “Çağrı Merkezi Sigorta Satışı - Telemarketing Agent” lar aranmaktadır. ..

İstanbul Avrupa / Avcılar Cbn Lojistik Depolama Ve Dağıtım Aş.

• Üniversitelerin İşletme, İktisat, Ekonometri, Maliye vb. bölümlerinden mezun • En az iki yıl Finans / Muhasebe departmanlarında tecrübe sahibi, • MS Office uygulamalarına hakim, • Tek düzen hesap planına hakim, • Tercihen ERP sistemleri kullanım deneyimine sahip, • ..

İstanbul Avrupa / Avcılar Cbn Lojistik Depolama Ve Dağıtım Aş.

Yetkinlikler; -En Az Ön Lisans mezunu, -SAP programını ve Ms Office programlarını kullanabilen (Tercih Sebebidir.), -Diksiyonu düzgün, -İletişimi kuvvetli ve ekip çalışmasına yatkın, -B sınıfı ehliyetli, aktif araç kullanabilen, - Erkek Adaylar için askerliğini ..

İstanbul Anadolu / Beykoz COOKSHOP

BAŞLICA SORUMLULUKLARI • İşe alımına karar verilen ve evrakları hazırlanan yeni personellerin İK Müdürü onayında SGK işe giriş işlemini gerçekleştirmek • İşbaşı yapan personellerin iş sözleşmesi, görev tanımı vb. formların imza takibini yapmak ve dosyalamak • Ay içerisinde İK Müdü..