Uzman Yardımcısı İş İlanları

Pozisyon: Uzman Yardımcısı

İSTANBUL ANADOLU YAKASI İLE İZMİR İLİ İÇİN FAALİYET GÖSTEREBİLECEK GAYRİMENKUL DEĞERLEME ALANINDA TECRÜBELİ, DÜZGÜN VE DOĞRU RAPORLAMA YAPABİLEN SÖZLEŞMELİ DEĞERLEME UZMANLARI ARANMAKTADIR. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar 1) Harita ve Kadastro Mühendisi, Mimarlık, İnşaat Mühendisli..

İSTANBUL ANADOLU YAKASI İLE İZMİR İLİ İÇİN FAALİYET GÖSTEREBİLECEK GAYRİMENKUL DEĞERLEME ALANINDA TECRÜBELİ, DÜZGÜN VE DOĞRU RAPORLAMA YAPABİLEN SÖZLEŞMELİ DEĞERLEME UZMANLARI ARANMAKTADIR. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar 1) Harita ve Kadastro Mühendisi, Mimarlık, İnşaat Mühendisli..

Lojistik Uzman Yardımcısı , Lojistik lisans veya önlisans mezunu, Depo Yönetimi konusunda Min 2 Yıl deneyimli, Sonuç odaklı çalışabilen Excel ve raporlama Yeteneği yüksek Takım çalışmasına yatkın, iletişim yeteneği güçlü Organizasyon becerisi yüksek, ..

İstanbul Avrupa / Sarıyer Kontak Artı İletişim

Tercihen Ticaret meslek lisesi mezunu Ön muhasebe pozisyonunda; **Mali işlemler anlamında en az 1 yıl deneyimli **Sorumluluk sahibi, gelişime açık, takım çalışmasına yatkın, iş disiplini yüksek, **Günlük işlemlere ait evrakların muhasebeleştirilmesi ** Fatura düzenlen..

Denizbank,Finansbank ve TEB ortaklığında kurulan Bantaş, Değerli Kargo Lojistik ve Güvenlik Hizmetleri alanında faaliyet göstermektedir.5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetleri'ne dair kanun çerçevesinde banka ve kurumlara nakit taşıma, işleme, saklama, ATM nakit desteği ve ATM birinci seviye banka hizm..

İstanbul Anadolu / Maltepe DGS Baskı Teknolojileri

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, B sınıfı ehliyete sahip, çok iyi derecede araç kullanan, Sonuç odaklı, organizasyon becerisi yüksek, Askerlik hizmetini tamamlamış, İstanbul Maltepe'ye ulaşım konusunda sıkıntı yaşamayacak, BAY adaylar aranmaktadır. ..

İstoç Genel Müdürlüğümüzde çalıştırılmak üzere, - Logo uygulaması bilen - Microsofot Ofis programlarını (özellikle Excel) kullanabilen - İrsaliye ve fatura düzenleyebilen - İletişim yeteneği güçlü, pozitif ve ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek - Şirket telefonlarına..

Epoksi zemin kaplama, beton parlatma ve otopark dizayn uygulamaları yapan firmamız Jotun yetkili uygulama bayiidir. Firmamız projelerinin başından, hakediş aşamasına kadar bütün süreçlerini yönetebilecek aşağıdaki vasıflara sahip çalışma arkadaşı arıyoruz. MS Office ve Aut..

İstanbul Avrupa / Şişli Firma Adı Gizli

Şirketimizin Mecidiyeköy'de bulunan Çağrı Merkezi' nde, aşağıdaki niteliklere uygun ürünlerimizin ve servislerimizin Telemarketing kanalı ile satışının gerçekleştirilmesi konularında görevlendirilmek üzere “Çağrı Merkezi Telemarketing Agent” lar aranmaktadır. Genel Nitelik..

Şirketimizin " İnsan Kaynakları " departmanında İK Sorumlusuna bağlı olarak çalışacak aşağıdaki niteliklere sahip "İNSAN KAYNAKLARI UZMANI " aranmaktadır. GENEL NİTELİKLER • Tercihen üniversitelerin Çalışma Ekonomisi, İnsan Kaynakları bölümlerinden mezun, • İnsan Kaynak..