Yardımcı İş İlanları

Pozisyon: Yardımcı
İstanbul Anadolu / Kartal Özgan Mali Müşavirlik

MALİ MÜŞAVİRLİK OFİSİNDE GENEL MUHASEBE YAPABİLECEK İLGİLİ OLULDAN MEZUN (TİCARET L. MUHASEBE İŞLETME,İKTİSAT V.B.) LUCA-LOGO-NETSİS GİBİ MUHASEBE POĞRAMLARINI KULLANABİLEN YEVMİYE KAYDI YAPABİLEN MUHASEBE OFİSİ TECRÜBESİ OLAN VEYA ÇALIŞMAK İSTEYEN ÖZVERİLİ YOĞUN ÇALIŞAM TEMP..

Kayseri / Melikgazi Royal İlaç

LÜTFEN İLANIMIZI OKUYARAK BAŞVURUNUZ. Uluslararası firmalarla işbirliği içerisinde olan firmamızda görevlendirilmek üzere iyi derecede ingilizce bilen, diksiyonu düzgün, her türlü yurt dışı bağlantısını yapabilecek tercihan bir üniversite mezunu elemanlar aranmaktadır. Yurt dışı e-mail ve tele..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Dekoset Çelik Kapı Mobilya

Davutpaşa imalatımız için; DEKOSET Mutfak banyo mobilyaları ve kapı imalatı yapan firmamıza; - ustalara yardımcı olacak verilen temel işleri yapacak usta yardımcıları çıraklar, iş deneyimi olmayan yetiştirilecek elemanlar. - Mebran makina kullanımı öğretilecek elemanlar -Mobi..

İstanbul Anadolu / Tuzla Smmm Dilek Aslantürk

Tuzla Orhanlıdaki Müşavirlik bürosuna genel muhasebeden anlayan sorunlu olduğumuz firmaların muhasebe ve cari kayıtlarını tutabilecek, Vergi ve Sgk mevzuatına hakim tecrübeli bayan eleman aranıyor...

Balıkesir / Merkez Bsd Gıda

Fabrikamızın Yoğurt ve Ayran üretim bölümünde çalışacak deneyimli usta yardımcısı aranmaktadır...

Gaziantep / Şehitkamil Kaysa Sera Group

Sekreter aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Pendik DAILY DANA BURGER & STEAK

Kaynarca Pendik de bulunan Firmamızın İmalat Bölümünde çalışmak üzere Bay-Bayan, Mutfak - Paketleme - Yardımcı Eleman aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Hepsibir İletişim

Ofisimizde çalışacak, diksiyonu düzgün çalışma arkadaşı aranmaktadır...

Antalya / Kaş Kulaksızlar Gıda

Toptan gıda firmamıza tecrübeli dağıtım elmanı alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Arma Bağlantı Sistemleri

Otomotiv ve beyaz eşya yan sanayileri için metal parça üretimi yapan firmamıza Hadımköy'deki fabrikamızda çalışmak üzere Mekanik Bakım Yardımcısı alınacaktır. Nitelikleri: • Meslek Lisesi, Teknik Liseler ve Meslek Yüksek Okulu ilgili bölümlerinden mezun, • Askerliğini tamaml..