Yardımcı İş İlanları

Pozisyon: Yardımcı
İstanbul Avrupa / Başakşehir Uğurlar Plastik San. Ve Tic. Ltd. Şti.

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan fabrikamızın Kalıphane Bölümüne Plastik Kalıpçı Kalfası ve Yardımcı Eleman alınacaktır. İrtibat: Ömer Güney 0 537 369 15 61..

İstanbul Avrupa / Avcılar Camiş Cam İşleri

FİRMAMIZIN ÜRETİM DEPARTMANINDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE TECRÜBELİ YADA YETİŞTİRİLMEK ÜZERE PLANLAMA ELEMANI ARANMAKTADIR. İŞİN TANIMI ; * İmalatın başlangıcından, üretim tamamlanana kadarki tüm süreçte gerekli takipleri yapabilecek, * Tedariki yapılan ve kesim onayı verilm..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Aikimode

Aikimode Aiki Akademi’de tam zamanlı veya yarı-zamanlı çalışabilecek 17-20 yaş arası gençler arıyoruz… Akademi’de eğitim faaliyetleri ve eğitim faaliyetleri dışında birçok farklı çalışmalarımız olabilmekte. Sürekli kaliteyi arttırmaya çalışıyoruz. Bu nedenle tam zamanlı veya yarı-zamanlı olara..

Ankara / Çankaya Nehir Mimarlık

Ankara Balgat'ta merkezi olan ofisimize çay yemek işlerine bakacak bayan sekreter eleman alınacaktır...

-Yalıkavak Turkuazköy evlerindeki yazlık konutta 2 kişilik ailenin yanında, -Mayıs-Eylül aylarında çalışacak dönemsel, -Temizlik-Ütü-Yemek ve ev idaresinden sorumlu olacak 20-45 yaşları arasında bayan eleman alınacaktır. -Bayan -Tercihen sigara içmeyen, -Güler yü..

Edirne / Merkez Edrinus

Geleneksel el sanatlarımızdan; -ahşap üzerine boyama sanatımız olan edirnekariyi, öğrenecek, -öğrenmeye meraklı, -her yaş ve meslek grubundan , -çalışma arkadaşları aramaktayız...

İzmir / Menemen Sakıpağa Dönerevi

Sakıpağa Dönerevi Karşıyaka şubemizde çalışmak üzere, döner ustası yardımcısı/tezgahtar aranmaktadır. Aranan Nitelikler ; Kişisel görünümüne ve hijyene özen gösteren, Kalite ve standartlarımıza uygun ürün hazırlayacak, Yoğun iş temposuna ve esnek çalışma saatler..

Mersin / Akdeniz Fark Mali Müşavirlik

Mali Müşavirlik ofisinde çalışacak, Hedefi Mali Müşavirlik olan, Mutlaka Açık Öğretim Üniversitesi (1. Sınıf / 2. Sınıf) okuyan, Excel, word, bilgisayar, muhasebe bilgisi çok iyi olmasa bile öğrenmeye açık olan, Mesai saatlerinde sadece çalışacak ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Dekoset Çelik Kapı Mobilya

İkitelli kerestecilerdeki Mutfak banyo mobilyaları satışı yapan firmamızın mağazasına; ve topkapı cevizlibağ üretimin ofis bölümüne Telefon trafiğine yardımcı olacak, sipariş alıp bilgisayar ortamında kaydedecek. Evrak işlerini takip edebilecek bay veya bayan eleman alınacaktır İ..

İstanbul Avrupa / Bağcılar MERKOTEKS

Merkoteks Tekstil San. ve Tic. A.Ş. firmamızda aşağıdaki kriterlere sahip " modelist yardımcısı " alımı yapılacaktır. - Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, - Denim bilgisi ve deneyimi olan, - Bağlı olduğu modelistin genel iş takibini yapabilecek, - Numune ve ür..