Yardımcı İş İlanları

Pozisyon: Yardımcı
İzmir / Karşıyaka S. M. M. M.

Mali Müşavirlik Ofisinde çalışmak üzere SGK işlemlerini yapabilecek, Tek Düzen Hesap Planına hakim Bilanço Esasına göre defter işleyebilen Mikrocom Muhasebe programı kullanabilecek tercihen Karşıyaka bölgesinde ikamet eden deneyimli eleman alınacaktır..

İstanbul Anadolu / Pendik Korkmazlar İnşaat Tic.

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamiza malzeme yüklemesi yapıp,nakliye işlerini yapacak elamana ihtiyaç vardır. Ehliyet sahibi olması gerekmektedir...

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Hatunoğlu Ltd. Şti.

Şirketimizin muhasebe departmanında görevlendirilmek üzere sorumluluk alabilecek işine ve çevresine saygılı , çalışmak ve öğrenmekten bıkmayan , özverili muhasebe elemanı arıyoruz...

İstanbul Avrupa / Eyüp Çözüm Havalandırma

Alınan proje ve şantiyelerde çalışmak üzere havalandırma ustası ve ustaya yardımcı eleman arayışımız bulunmaktadır...

İstanbul Avrupa / Sultangazi Görkem Mutfak

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE; ÖN MUHASEBEDE DENEYİMLİ SEKRETER ALINACAKTIR...

Kayseri / Kocasinan Çağlar Nakliyat

ANBAR MAHALLESİNDEKİ NAKLİYECİLER SİTESİNDEKİ FİRMAMIZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE DİKSİYONU DÜZGÜN SİCİLİ TEMİZ EN AZ LİSE MEZUNU GETİR GÖTÜR İŞLERİNE BAKACAK YAZIHANE İÇİNDE DE ÖN MUHASEBEYE BAKABİLECEK İŞ YERİNDE OLMADIĞIMIZ ZAMANLARDA BİZİ TEMSİL EDEBİLECEK SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN SORUMLULUK SAHİBİ ASK..

İstanbul Avrupa / Fatih Rovigo Deri Giyim

TERCİHEN MS OFFİCE,KORGUN,ETA KULLANMAYI BİLEN ELEMAN ARANMAKTADIR...

Plastik Enjeksiyon Kalıp İmalatı yapan fabrikamıza, Tercihen Meslek Yüksekokulu/Meslek Lisesi veya mesleki eğitimini almış, En az 2 yıl tecrübeli, Torna&Freze kullanmasını bilen, Plastik enjeksiyon kalıp imalatı alanında deneyimli, Sorumluluk sahibi, disiplinli ç..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Erenler Medikal

1996 Yılında küçük bir şahıs firması olarak kurulan ERENLER MEDİKAL, 2001 yılında Limited firması olarak tüzel yapısını tamamlamıştır. Geniş bir sorumluluk bilinci içerisinde 2007 yılında ithalatla tanışarak kaliteli ürün arayışına başladığı günden bu güne 200'den fazla temel ihtiyaç noktasındaki te..

Ankara / Yenimahalle Esinti Grup

İnşaat firmamıza vasıflı & vasıfsız eleman alınacaktır. Şehir dışına çıkma sıkıntısı olmayan çalışma arkadaşı aramaktayız. FİRMA ADRES: İVEDİK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 1354. CAD. 1374. SOK. NO:6 YENİMAHALLE / ANKARA Çalışma Saatlerimiz de (08.00-18.00 ) iletişi..