Yetkili İş İlanları

Pozisyon: Yetkili
Ankara / Tümü Pirayn

GENEL NİTELİKLER Tercihen Üniversitelerin İşletme,İktisat,Elektrik,Elektronik,Elektrik-Elektronik veya Endüstri -----Mühendisliği bölümlerinden mezun, Tercihen enerji ve Telekominikasyon sektöründe benzer pozisyonda en az 1 yıl deneyim sahibi, Vizyon sahibi,analitik düşünebi..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Bensu Elektronik

Sirketimiz enerji dogalgaz elektrik sigorta yatirim finans ve gunes enerji santral yapim alaninda faaliyettedir.Yapilanma hareketinde proje yonetiminde arastirmada is gelistirme de ticari alanlarimizda faaliyette olacak ekip arkadaslari aranmaktadır. Aranan Nitelikler Kurumsal bir..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Alita Deri

* İyi derecede Muhasebe bilgisi olan * En az Lise mezunu * İyi derecede Eta 7 programı kullanan * Cari hesap, çek, banka bilgisi olan * Konusunda en az 2 yıl deneyimli * 25- 35 yaş arası * İkitelli ve Halkalı civarında otu..

Antalya / Tümü Tribal

Şirket / İş Tanımı Danışmanlığını yürütmekte olduğumuz Türkiye’nin en büyük bankalarından biri için "Direkt Satış Yetkilileri" aranmaktadır. Müşterilerin "Bireysel Bankacılık” ürünleriyle ilgili olarak bilgilendirilmesi ve tanıtımı, Potansiyel satış noktaları ve müşterilerin belirl..

Ankara / Etimesgut Coca-Cola İçecek A.Ş.

GENEL NİTELİKLER *En az ön lisans mezunu *MS Office programlarına hakim *Esnek çalışmaya uygun *Askerlik ile ilişiği bulunmayan *Sorgulayıcı ve gelişime açık *Analitik düşünce yapısına sahip İŞ TANIMI *Sipariş süreçlerinin b..

İstanbul Avrupa / Avcılar Kerevitaş Gıda

Türkiye'nin en büyük ve hızlı büyüyen gruplarından; Ülker, Bizim, Alpella, Uno, Godiva, Superfresh gibi markaları bünyesinde bulunduran Yıldız Holding ailesinden Kerevitaş Gıda San. ve Tic. A.Ş. olarak, Çamlıca’daki Merkez Ofisimizde görevlendirmek üzere aşağıdaki sorumlulukları alacak Dolap Teknik ..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Kerevitaş Gıda

Türkiye'nin en büyük ve hızlı büyüyen gruplarından; Ülker, Bizim, Alpella, Uno, Godiva, Superfresh gibi markaları bünyesinde bulunduran Yıldız Holding ailesinden Kerevitaş Gıda San. ve Tic. A.Ş. olarak, Çamlıca’daki Merkez Ofisimizde görevlendirmek üzere aşağıdaki sorumlulukları alacak Soğutucu Enva..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Lemonera Gıda

En az 3 yıl iş tecrubesi olan, insan ilişkileri kuvvetli, öğrenmeye ve yeniliklere açık, ön muhasebede bize yardımcı olacak, ofis içinde çalışacak dinamik bir arkadaşa ihtiyacımız vardır...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Neylim Giyim Mağazaları

GENEL NİTELİKLER •En az Lise mezunu, •Kariyerine parekende alanında yön vermek isteyen, •Kişisel bakımına özen gösteren, •Sosyal ilişkilerinde başarılı, •Akıcı bir diksiyona sahip, iletişim becerileri gelişmiş ve ikna kabiliyeti yüksek, •Ekip çalışmasına yatkın,..

İstanbul Avrupa / Güngören Cb Tekstil

İhracat yapan firmamıza - ihracat firmasında çalışmış - baskı ve nakış teknik bilgilerini çok iyi bilen - çalışkan - referansları çok güçlü olan - Ekip çalışmasını bilen..