Yetkili İş İlanları

Pozisyon: Yetkili
İstanbul Avrupa / Avcılar Allymobile

TARAFIMIZCA GELİŞTİRİLMİŞ ÖZEL WEB PORTALINI YÖNETECEK Üniversite veya Dengi Okul Mezunu En az 3 yıl Tecrübesi Olan Deneyimli, Bilgisayar ve İnternet Konularına Hakim Web portal Yönetim kabiliyeti olan Müşteri ağı kurabilecek İs takibi ve organiza..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Sarem Makina San. Tic. Ltd. Sti

Yurtiçi ve yurtdışında Plastık boru Makinaları imalatı sektöründe faaliyet gösteren firmamızın İthalat ve İhracat Birimi bünyesinde görevlendirilmek üzere "İhracat Satış Sorumlusu” aranmaktadır. Yurtdışı müşteriler ile tüm iletişimin sağlanması, Müşteri ihtiyaçlarının doğru analiz ediler..

Ankara / Yenimahalle Fg Grup Sağlık A. Ş

Firmamız bünyesindeki ürünlerimizin satış ve tanıtımını yapabilecek -iş takib kuvvetli, proğramlı ve çözüm odaklı , - iş geliştirme becerisi olan - yurt dışı seyahat engele olmayan -iyi derecede inglizce bilen -dış ticaret konusunda deneyimli satış v..

Şirketimizin İzmit'te bulunan AVM projelesinde görevlendirilmek üzere Bay/Bayan TEMİZLİK VARDİYA AMİRİ aranmaktadır. En az Lise, tercihen üniversite mezunu, Temizlik operasyonları yönetiminde en az 1 yıl deneyimli, Temizlik ekipmanları, kimyasalları hakkında bilgi sahibi,..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Erdem Kök Smmm

Ortaköy/Beşiktaş İlçesinde olan Mali Müşavirlik Ofisimize; Ulaşım zorluğu çekmeyecek mesafede olan,Muhasebe Programı Bilen (Luca), Deneyimli, Fatura Girişi,Beyanname Hazırlanması,Mutabakatların alınması, Ticaret sicil ,vergi dairesi, SGK işlemlerine vakıf , KURUMLAR V..

Ankara / Çankaya Tutku Grup

Organizasyon sektöründe kurumsal olarak faaliyet gösteren şirketimizde cast ajans direktörü ve asistanı olarak çalışacak aktif girişgen güler yüzlü bayan arkadaşlar arıyoruz. ARADIĞIMIZ ÖZELLİKLER ŞUNLARDIR: 1. Dış görünümüne özen gösteren, 165 boy ve üstü, 2. Aktif araba ..

İzmir / Konak Gökhan Atış Smmm

İZMİR ÜÇYOL DA BULUNAN MUHASEBE OFİSİMİZE DENEYİMLİ (1.SINIF DEFTER YAZAN,BİLANÇO GELİR TABLOSU HAZIRLAYABİLEN) İŞİNİ SEVEN PERSONEL ARIYORUZ...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Pati Ayakkabıcılık San. Tic. Ltd. Şti.

İstanbul - Başakşehir Aymakoop Sanayi Sitesinde bulunan işyerimizde tecrübeli bayan ön muhasebe personeli aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Maltepe Tabela Art

- En az lise Mezunu - Benzer pozisyonda en az 5 yıl deneyimli - " AKINSOFT " kullanabilen, - İkna kabiliyeti yüksek, >İŞ TANIMI: - 15 kişilik personele sahip firmamızın, Muhasebede tek birey olarak ön muhasebe departmanını sorunsuz bir şekilde yürütebilece..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Pura Seta Tekstil

Pura Seta Tekstil - Örme Kumaş Fason Takipçisi İş Açıklaması Kumaş imalatı konusunda faaliyet göstermekte olan şirketimizde görevlendirilmek üzere örme kumaş imalatı konusunda deneyimli Kumaş Fason Takipçisi alınacaktır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar..