Yetkili İş İlanları

Pozisyon: Yetkili
İstanbul Anadolu / Ataşehir MİELE

Beyaz eşya sektöründe 117 yıllık köklü bir geçmişe sahip Alman markası Miele, 1999 senesinde Türkiye'de kendi şirketini (yabancı sermaye) kurmuştur. Beyaz eşya sektöründe, bir yandan solo / ankastre ev aletleri ve diğer taraftan endüstriyel cihaz alanında geniş ürün yelpazesi ile tüketicilerimize da..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Tutanlar Otomotiv

İkitelli Dolapdere Sanayi Sitesinde'ki Otomotiv Yedek Parça satışı yapan firmamıza: - Genel Muhasebe alanında deneyimli - Genel Muhasebe Mevzuatına ve tek düzen hesap planına hakim - MS Office programlarını iyi derecede kullanan - Hesap planları, Mali Tablolar, Beyann..

ANTALYADAKİ KUNDU OTELLER BÖLGESİNDEKİ AVM DE YÖNETİM MUHASEBESİNE BAKABİLECEK MUHASEBE BİLGİSİNE SAHİP PERSONEL ARANMAKTADIR...

Bilecik / Merkez Tekno Şirketler Grubu

Genel Nitelikler • Üniversitelerin Meslek Yüksek Okullarının ve/veya Lisans eğitimi veren Fakültelerinin Elektrik Bölümünden mezun • Elektrik Santrallerinde en az 10 yıl görev almış ve Vardiya Amiri olarak en az 3 yıl çalışmış • Tercihen EKAT belgesine sahip • Üretim ..

Firmamızın idari Kadro satış ve pazarlama departmanı ile imalat departmanı geotekstil üretim hattı için; Üniversitelerin Tekstil Mühendisliği bölümünden mezun, Erkek Adaylar için askerlik Hizmetini tamamlamış, Aktif olarak araç kullanabilen ve B sınıfı ehliyeti olan Yoğun iş ..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Oray Mekanik

Tek düzen Hesap Planına vakıf , Tüm muhasebe ve finans konularına hakim (sgk,kdv,muhtasar.v.b)En az 5 yıl deneyimli Muhasebe ve finans sorumlusu alınacaktır...

Antalya / Muratpaşa Koçyiğit Ofis Mobilya

ANTALYADA BULUNAN BÜRO MOBİLYA MAĞAZAMIZDA ÇALIŞACAK EHLİYETLİ SEVKİYAT-MONTAJ ELEMANI VE EHLİYETLİ SRC VE PSİKO TEKNİK BELGESİ OLAN ŞOFÖR ALINACAKTIR 25-40 YAŞ ARASI ANTALYADA İKAMET EDEN..

FİRMAMIZIN ÖN MUHASEBE ALANINDA DENEYİMLİ VEYA DENEYİMSİZ ÖĞRENME ĞE AÇIK ESKİŞEHİR DE İKAMET EDEN UZUN SÜRELİ ÇALIŞACAK DİSİPLİNLİ YETKİ VE SORUMLULUK ALABİLECEK YETENEKLİ İŞİNİ SEVEN AKTİF BAYAN MUHASEBE PERSONELİ ALINACAKTIR..

İstanbul Anadolu / Ümraniye AvivaSA Emeklilik ve Hayat A.ş.

Bireysel emeklilik sektöründe faaliyet gösteren şirketimizde Operasyon, Finans ve İç Kontrol departmanlarında görev almak üzere engelli personel aramaktayız. •En az lise mezunu •İstanbul'da ikamet eden •Sağlık kurulu raporlarında yazan işgücü kaybı yüzdesini..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Dönmez Yapı Malzemeleri Isı Soğutma

İş Açıklaması Hesap mutabakatlarını ve cari işlemlere ait mutabakatları ve analizlerini yapmak, Evrak girişi, muavin, mizan kontrolünü yapmak, KDV, Muhtasar, Geçici Vergi vb. Beyannamelerinin hazırlanması, KDV iadesi süreçlerin, SGK, ve Amortisman Tablolarının hazırlanması,..