Yönetici Asistanı İş İlanları

Pozisyon: Yönetici Asistanı

ŞİRİN MEDYA GRUBU OLARAK 1994 YILINDAN BERİ MEDYA SEKTÖRÜNDE HİZMET VERMEKTEYİZ... BURSA FM / RADYO EN / AJANS24 / BURSA MANŞET MARKALARIMIZLA HİZMET ÜRETİYORUZ. YÖNETİCİ ASİSTANI • Yönetim Kurulu Başkanının tüm iş akışını, görüşmelerini, yazışmalarını, raporlamaları..

Ankara / Çankaya Songür Ltd. Şti

ŞİRKETİMİZE LOGO PROGRAMI KULLANABİLEN , ÖN MUHASEBE ÇALIŞMA DENEYİMİ OLAN STOK TAKİBİ YAPABİLEN ELEMAN ALACAĞIZ...

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Mers Grup Lojistik

Yönetici asistanlığı görevlerini üstlenebilecek,tecrübe sahibi çalışma arkadaşı aramaktayız. Aranan Nitelikler; Pratik ve hızlı düşünebilen ve anında aksiyona geçirebilen Sorumluluk sahibi Lojistik alanında tecrübe kazanmış Muhasebe ve finans konusunda bilgi ve h..

ANKARA-KIZILAY'DA BULUNAN DİŞ HEKİMLİĞİNİN GÜNCEL TÜM EKİPMANLARININ BULUNDUĞU 600 METREKARELİK AĞIZ DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİMİZE; * AĞIZ DİŞ SAĞLIĞI VEYA DİŞ PROTEZ TEKNİKERLİĞİ MYO MEZUNU, * SAYGILI, * YOĞUN ÇALIŞMA TEMPOSUNA AYAK UYDURABİLECEK, * GÜLER YÜZLÜ VE P..

Üniversiteden lisans düzeyinde mezun -Üst düzey yönetici asistanlığı konusunda en az 3 yıl deneyimli -Çok iyi derecede İngilizce bilen ve aktif kullanabilen -Organizasyon, planlama ve temsil becerisi gelişmiş -Detaycı, sistemli ve düzenli çalışmayı prensip edinmiş -MS O..

ANKARA KIZILAY'DA BULUNAN ÖZEL AĞIZ DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİMİZE; * Tercihen üniversitelerin 4 yıllık bölümlerinden ya da Meslek Yüksek Okullarının ilgili bölümlerinden mezun, * Ön Muhasebe Bilgisine Sahip, * Office Programlarını bilen, * Şirketler Arası Konuşmasına Öz..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Daniş Avukatlık Bürosu

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de faaliyet gösteren Daniş Hukuk Bürosu'na, müvekkillerin karşılanması ve ağırlanması, dosya sisteminin yönetimi ve evrakların düzenlenmesi, avukatlar ile müvekkil ilişkilerinin düzenlenmesi, ofis sorunlarının çözümünde yardımcı olunması, aylık masraf kayıtlarının dü..

Muammer Aksoy Bulvarı Prestij İşmerkezi Kat.1 Daire 1 Şehitkamil adresinde Bulunan Ofisimize Bayan personel alınacaktır. - Diksiyonu Düzgün , - Güler yüzlü , - Konuşma ve İkna kabiliyeti Yüksek - Deneyimli - Deneyimsiz - Giyimine Dı..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Asilnet A. Ş.

Web teknolojilerine ve sosyal ağlara meraklı, facebook twitter kullanan, internette zaman geçirmeyi seven, ofis ortamında uyumlu çalışabilecek bay-bayan elemanlar alınacaktır. Uzun süre süreli çalışmayı düşünen arkadaşlar tercihen. Lise mezunu, tercihen; üniversite öğrencisi veya mezunu..

Kız Öğrenci Yurdunda çalışacak bayan gece müdüresi (görevlisi) aranıyor.maaş+sigorta+konaklama+yeme-içme kurumumuzca karşılanacaktır.Bekar ve şehir dışından başvurular tercihimizidir. Not: Öz geçmişinizi mail yoluyla eleman.net üzerinden bize iletin ,incelenip size dönüş yapılacaktır...