Yönetici Asistanı İş İlanları

Pozisyon: Yönetici Asistanı
İstanbul Anadolu / Tümü Avm Asansör

İş Tanımı Mikro muhasebe programında, fatura ve irsaliye kesebilecek Gelen evrakları programa işleyebilecek, Cari hesap takibi ve mutabakatlarını yapabilecek Tahsilat işlerini takip edebilecek Ofis işlerini yapabilecek Telefonları cevaplayacak, Teklif ya..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Halkalı Boğaziçi Temel Lisesi

OKULUMUZA HALKALI VE ÇEVRESİNDE OTURAN DAHA ÖNCE EĞİTİM KURUMLARINDA ÇALIŞMIŞ OLAN PERSONEL ALINACAKTIR. İLETİŞİM TUNCAY HOCA 0 555 623 90 52..

Ankara / Çankaya Kariyer Adam Eğitim Yazılım

Ankara Kızılay Ofisimizde çalışmak üzere Bayan Eğitim Danışmanları alınacaktır. Kariyeradam Kızılay Mekrez Şubesinde Eğitim Danışmanı İş planı : İnternet üzerinden başvuran öğrencilere bilgi vermek. Evrakların kontrol ve takibi Ankara merkeze raporlanması..

Konya / Merkez Mevlana Sigorta

Mevlana Sigorta firmasının aktif ilanlarına veya diğer Yönetici Asistanı / Sekreter ilanlarına göz atabilirsiniz.Mevlana Sigorta Yönetici Asistanı / Sekreter ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Dekoset Çelik Kapı Mobilya

Çelik kapı iç oda kapısı ve banyo mobilyaları satışı yapan firmamızın ikitelli keresteciler satış mağazasına; Telefon trafiğine yardımcı olacak, işyerine gelen müşterilere ürünler hakkında bilgi verecek, sipariş alıp bilgisayar ortamında kaydedecek. Evrak işlerini takip edebilecek bay / baya..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Burda Dijital Baskı Merkezi

Açık Hava Reklam Sektöründe Deneyimli En Az Lise Mezunu Reklam Bilgisi ve Tecrübesi Olan Diksiyonu Düzgün Giyimine Özen Gösteren Yönetici Asistanı Aranmaktadır. Adres: Yeşilce Mh. Ulubaş Cd. no:41 Seyrantepe Otosanayi Kağıthane 0212 295 88 1..

Ankara / Çankaya Ankara İnşaat

SİZDE ARADIKLARIMIZ; * Diksiyonu düzgün, güleryüzlü ve dış görünümüne önem veren * İnsan ilişkileri güçlü * Koordinasyon ve planlama becerisine sahip * Sunum hazırlama becerisine sahip * İnisiyatif alabilen * Eş zamanlı farklı konularda çalışabilen * Ekip yö..

İzmir / Konak Taylan Spor

Taylan Spor firmasının aktif ilanlarına veya diğer Ön Muhasebe Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Taylan Spor Ön Muhasebe Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Ankara / Çankaya Başkan Grup

BAŞKANEVİ hizmetlerinde görevlendirilmek üzere 28-40 yaş arasında Bay ve Bayan tecrübeli Yönetici Asistanları alınacaktır. Asistanlarımız Ankara'ya gelen BAŞKAN unvanlı kimselere hizmet verecektir. Günlük ücret 100 TL olup SSK, yol ve yemek firmamıza aittir. Ayrıca Güvenlik Sertifikası ..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Anadolu Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı

İstanbul Caddesinde Bulunan Ofisimize Bayan personel alınacaktır. - Diksiyonu Düzgün , - Güler yüzlü , - Konuşma ve İkna kabiliyeti Yüksek - Deneyimli - Deneyimsiz - Giyimine Dış görünümüne özen gösteren - Sorumluluk sah..