Yönetici Asistanı İş İlanları

Pozisyon: Yönetici Asistanı
İstanbul Anadolu / Pendik Prosil Kaucuk Ltd Şti.

FİRMAMIZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE, *İYİ DERECEDE İNGİLİZCE BİLEN *OFİS PROGRAMLARI BİLEN SATIŞ TEMSİLCİSİ ARANMAKTADIR..

Muğla / Bodrum Okaliptus Otel

Konaklama ve restaurant işletmeciliği faaliyet konulu şirketimizin Muhasebe Departmanında görevlendiriliecek; diksiyonu düzgün,muhasebe bilgisi ,temeli olan veya tecrübesi olan ,ilgili okulların muhasebe bölümünden mezun yada mezun olabiliecek durumda ,askerlik hizmetini tamamlamış ertelemiş yada mu..

İzmir / Karabağlar Tipa Turizm Taşımacılık

GÜLER YÜZLÜ ÖZGÜVENİ YERİNDE DİKSİYONU DÜZGÜN İYİ DERECEDE BİLGİSAYAR KULLANABİLEN SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN BAYAN CALIŞMA ARKADAŞI ALINACAKTIR ÖN GÖRÜŞMELER OFİSİMİZDE SABAH SAAT 10 İLA 17 ARASINDA YAPILACAKTIR LÜTFEN GÖRÜŞMEYE KATILIP KATILMAYACAGINIZI BİLDİRİN ADRES : HALİDE EDİP ADIVAR CD.NO 152 / ..

Edirne / Merkez Metrapol Otomotiv

*Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek *Diksiyonu düzgün *İletişimi kuvvetli *Sürücü (B) belgesine sahip ve AKTİF OLARAK ARAÇ KULLANABİLEN *İyi derecede bilgisayar ve Ms office programlarını bilen, ofis ekipmanlarını kullanımda ve raporlamalarda tecrübeli *İyi de..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Özcan Ayar Danışmanlık

Firmamızın Bakırköy ve Bahcelıevler şubelerine Yönetici Asistanı aramaktayız. Tercih edilen ikamet semtleri: Bakırköy, Bahçelievler, Güngören, Bağcılar, Avcılar, Yenibosna ve Sefaköy...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Ersistem Elektronik Güvenlik - Yapı Sis.

BÜYÜK HEDEFLERİ OLAN FİRMAMIZA ; -ÇALIŞMA DİSİPLİNİ OLAN, -SORUMLULUK SAHİBİ -TECRÜBELİ VEYA TECRÜBESİZ -OFİS VE ÖN MUHASEBE PROGRAMI (AKINSOFT TERCİHTİR) KULLANABİLECEK VEYA ÖĞRENEBİLECEK -İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK, TEKLİF TAKİBİ YAPABİLECEK, -BAYAN ELEMANLAR ARIY..

İstanbul Anadolu / Kartal Talay Gayrimenkul

Talay Gayrimenkul firmasının aktif ilanlarına veya diğer Yönetici Asistanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Talay Gayrimenkul Yönetici Asistanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Garanti Grup

Garanti Grup firmasının aktif ilanlarına veya diğer Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Garanti Grup Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Garanti Grup

Garanti Grup firmasının aktif ilanlarına veya diğer Yönetici Asistanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Garanti Grup Yönetici Asistanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Firma Adı Gizli

Şirketimiz bünyesinde çalışacak, ilgili yöneticiyi asiste edebilecek aşağıdaki özelliklere sahip "YÖNETİCİ ASİSTANI" aramaktayız. •Ms Office programlarını kullanabilen, •Temsil, organizasyon ve planlama becerileri yüksek, •Dış görünüşüne özen gösteren, diksiyonu düzgün, insa..