Yönetici/Yönetmen Yardımcısı İş İlanları

Pozisyon: Yönetici/Yönetmen Yardımcısı
Antalya / Muratpaşa Charly Tekstil

MAĞAZACILIĞI BİR YAŞAM TARZI VE KARİYER OLARAK BENİMSEMİŞ. DIŞ GÖRÜNÜM VE KİŞİSEL İMAJINA ÖZEN GÖSTEREN PERAKENDE MAĞAZA SATIŞ TECRÜBESİNE SAHİP TAKIM ÇALIŞMASINA YATKIN VE İLETİŞİMİ KUVVETLİ MOTİVASYONU YÜKSEK GÜLER YÜZLÜ VE DİNAMİK ESNEK ÇALIŞMA SAATLERİNE UYUM GÖSTEREBİLEN SATIŞ KONUSUNDA UZMAN M..

Gaziantep / Şehitkamil Dreamon Gelinlik

Dreamon Gelinlik, Ankara Tunalı Hilmi Caddesi Mağazamıza ve Dreamon Plaza İpekyolu üzeri Mağazamızda çalışmak üzere ekibimize katılacak, Mağazacılık konusunda UZMAN en az 5 yıl MAĞAZACILIKTA MAĞAZA MÜDÜR YARDIMCISI DENEYİMİ olan MAĞAZA MÜDÜR YARDIMCILARI aramaktayız. ..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Tutku Mobilya

MOBİLYA SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZIN SEFAKÖY MERKEZİNE VE KAYSERİ FABRİKAMIZA; TERCİHEN ;MS OFFİCE PROGRAMLARI&MİKRO BİLEN MİNİMUM 3 YIL İŞ TECRÜBESİ OLAN, ÖN MUHASEBENİN TÜM SÜREÇLERİNİ BİLEN (CARİ-STOK-BANKA-KASA-TAHSİLAT-TEDİYE-FATURALAMA,SSK GİRİŞ ÇIKIŞI)..

İstanbul Anadolu / Adalar Gsb Oılless

Genel Nitelik: Operasyon Yöneticisi Asistanı olarak yetiştirilmek üzere Tercihen üniversitelerin Endüstri veya Makine Mühendisliği bölümlerinden mezun, • En az 2 yıl deneyimli • İyi derece İngilizce bilen (yazılı ve sözlü ),İkinci dil olarak Almanca bilen tercih sebebidir...

Denizli / Merkez Mazıoğlu Orman Ürünleri

Firmamız bünyesinde çalıştırılmak üzere sektörde deneyimli, Orman Endüstri Mühendisi alınacaktır. * Üniversitelerin ilgili bölümünden mezun * Sektörde en az 3 yıl deneyimli * Takım çalışmasına yatkın * Vizyon sahibi..

İstanbul Avrupa / Sultangazi Seval Gıda

Et ve Et Ürünleri Üretimi yapılan şirketimizde görevlendirilmek üzere, - Çok iyi derecede MİKRO bilen, - Yasal değişiklikleri takip edebilecek ve mevzuata hakim, - Tercihen MYO veya Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş, - Esnek çalışma saatlerine uyumlu,..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Abacı Giyim

Bayan giyim sektöründe öncü olmayı hedefleyen, sürekli büyüyen ve gelişen ABACI markası olarak birlikte çalışabileceğimiz ' Mağazalar Koordinatörü' aramaktayız. GENEL NİTELİKLER; Üniversite mezunu, Ürün stok, Görsel Sunum, Personel gelişimi ve yönetimi konularında bilgili,..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Donanım Grup

BAKIRKÖYDEKİ TEMEL LİSEMİZ DONANIM VIP İÇİN, DAHA ÖNCE İDARECİLİK TECRÜBESİ OLAN, MÜDÜR YARDIMCISI ARIYORUZ 6 GÜN 08.30 - 18.30..

Firmamızda çalışmak üzere yönetici asistanı çalışma arkadaşı aramaktayız. Aranılan nitelikler; Ofis programlarını ileri seviyede kullanabilen, İletişimi ve diksiyonu kuvvetli..

Ankara / Altındağ Ümit Ofset

4 YILLIK ÜNİVERSİTE MEZUNU ÖN MUHASEBE BİLGİSİ OLAN MUHASEBE BİRİMİNE YARDIMCI ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ B SINIFI SÜRÜCÜ BELGESİ OLAN ÇALIŞMA ARKADAŞI ARIYORUZ..