Yönetici/Yönetmen Yardımcısı İş İlanları

Pozisyon: Yönetici/Yönetmen Yardımcısı

Genel Özellikler: - Tercihen ilgili bölümlerden mezun, - Örnek çalışma ve projeler gösterebilecek, - Full HD kameralar, DSLR ve lensler hakkında bilgili, - Kurgu Programlarına Hakim, - After Effect Kullanabilen, - Estetik bakış açısı gelişmiş, - İnsan..

Antalya / Muratpaşa Charly Tekstil

MAĞAZACILIĞI BİR YAŞAM TARZI VE KARİYER OLARAK BENİMSEMİŞ. DIŞ GÖRÜNÜM VE KİŞİSEL İMAJINA ÖZEN GÖSTEREN PERAKENDE MAĞAZA SATIŞ TECRÜBESİNE SAHİP TAKIM ÇALIŞMASINA YATKIN VE İLETİŞİMİ KUVVETLİ MOTİVASYONU YÜKSEK GÜLER YÜZLÜ VE DİNAMİK ESNEK ÇALIŞMA SAATLERİNE UYUM GÖSTEREBİLEN SATIŞ KONUSUNDA UZMAN M..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Promarin Ltd

FAST FOOD DENİZ ÜRÜNLERİ KONUSUNDA YATIRIMLARI OLAN OLAN ŞİRKETİMİZİN AÇILACAK OLAN YENİ ŞUBELERİNDE GÖREVLENDİRMEK ÜZERE SU ÜRÜNLERİ MEZUNU İŞLETME SORUMLULARI ARIYORUZ. SU ÜRÜNLERİ TÜKETİMİNİN HALA İSTENİLEN DÜZEYDE OLMADIĞI ÜLKEMİZDE, ÖZELLİKLE SU ÜRÜNLERİ BÖLÜMÜ MEZUNU ARKADAŞLARIMIZIN A..

Medikal Tekstil ve Hastane Ekipman Üretimi yapan firmalarımız için İhracat Departmanında görevlendirilmek üzere; • Yurtdışı satış & pazarlama departmanında en az 5 yıl deneyimli • İyi düzeyde İngilizce bilgisine sahip ( Konuşma / yazma ) • Gümrük ve nakl..

Gaziantep / Tümü KFC

YUM! eşsiz bir kültür, güçlü değerler ve harika insanların birarada olduğu büyük bir ailedir! Tüm Dünyada yaklaşık 40.000 restoranı ile 130 ülkede varolan Yum!, KFC, Pizza Hut ve Taco Bell restoran markaları ile tavuk, pizza ve Meksika usulü yemek kategorilerinde Dünya Lideri. ..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe İcs Grup

Şirketimizin İSTANBUL ve ANKARA merkezlerinde görev yapacak Referans verebilecek Kurumsal firmada en az 3 yıl deneyimi bulunan ( özel güvenlik ve temizlik hizmetleri konusunda ) Üniversite mezunu İlgili kanun ve yönetmeliklere hakim ..

Siteplus Entegre Tesis Ve Site Yönetimi A. Ş firmasının aktif ilanlarına veya diğer İzmir Avm Vardiya Amiri ilanlarına göz atabilirsiniz.Siteplus Entegre Tesis Ve Site Yönetimi A. Ş İzmir Avm Vardiya Amiri ilanı için başvuru süresi dolmuşt..