Yönetici/Yönetmen Yardımcısı İş İlanları

Pozisyon: Yönetici/Yönetmen Yardımcısı
Antalya / Alanya Elite Gayrimenkul

Elite Group bünyesinde bulunan Rezidans konseptindeki tesisimize yönetici yardımcısı alınacaktır. İş takip, iletişim ve organize hareket edebilme konusunda kendine güvenen adayların değerlendirmesi ricadır. En az Lise mezunu,Tercihen Üniversitelerin Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik bö..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Klimatek Elektrikli Ve Mekanik Cihazlar

1963 yılından bu yana endüstriyel mutfak ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren, özellikle Fast Food, Otel, Restoran ve Gıda İmalatında kullanılan muhtelif Mutfak Ekipmanlarının Türkiye Genel Distribütörlüğü ve Genel Temsilciliğini, İthalat, Satış , Proje ve sonrasında üst düzeyde bakım-onarım hiz..

İstanbul Avrupa / Silivri GÖZEN GÜVENLİK HİZMETLERİ

İş Tanımı Gözen Holding şirketlerinden biri olan Gözen Security Services şirketimiz, Bina Tesis güvenliği ve Uçak Özel Güvenlik alanlarında 19 yılı aşkın süredir hizmet vermektedir. Gözen Holding iştiraklerinde görev yapmak üzere K-9 birimimizde yönetici pozisyonunda tesisin ve saha ope..

Genel Özellikler: - Tercihen ilgili bölümlerden mezun, - Örnek çalışma ve projeler gösterebilecek, - Full HD kameralar, DSLR ve lensler hakkında bilgili, - Kurgu Programlarına Hakim, - After Effect Kullanabilen, - Estetik bakış açısı gelişmiş, - İnsan..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Abacı Giyim

Bayan giyim sektöründe öncü olmayı hedefleyen, sürekli büyüyen ve gelişen ABACI markası olarak birlikte çalışabileceğimiz ' Mağazalar Koordinatörü' aramaktayız. GENEL NİTELİKLER; Üniversite mezunu, Ürün stok, Görsel Sunum, Personel gelişimi ve yönetimi konularında bilgili,..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Gerrmax Gergi Tavan

Anadolu yakası YUKARIDUDULLU KEYAP sitesindeki Firmamıza; Gerrmax gergi tavan firmamızın ön muhasebe bölümüne  Günlük kasa hareketlerini takip etmek ve sisteme işlemek,  Satış faturalarını hazırlamak,  Banka talimatlarını hazırlamak,  Satıcı ö..

İstanbul Avrupa / Şişli TURKAŞ

Catering sektöründe faaliyet gösteren firmamızın Avrupa Yakası projelerinde görevlendirilmek üzere; GIDA TEKNİKERLERİ aranmaktadır. - Toplu Yemek sektöründe deneyimli, - Aktif ve yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek, çalışma arkadaşları aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Bağcılar Vip Tekstil

ÜTÜ PAKET FİRMAMIZA DENEYİMLİ VE İŞİNE ÖZVERİLİ BİR ELEMAN ALINACAKTIR. ( YERİMİZ OKEYLİDİR. BUNUNLA İLGİLİ BİLGİYE SAHİP OLMALIDIR. ) YERİMİZ BAĞCILAR MEYDANINA 5 DK MESAFELİDİR. SSK- YEMEK- SERVİS ( GÜZERGAH ÜZERİNDE İSE ) MAAŞ KONUSUNDA HAK ETTİĞİ VERİLİR...

İstanbul Avrupa / Şişli Diyalog İstanbul Araştırma

22 Yıldır Araştırma Sektöründe faaliyette olan Veri Toplama Şirketi Diyalog Araştırma, Saha Proje Yönetimi süreçlerine destek olacak yetiştirilmek üzere Proje Yönetici Yardımcısı unvanlı ekip arkadaşları arıyor. Diyalog'un sunduğu avantajlar: - Uyumlu bir ekip çalışması - Ar..

Kocaeli / Gebze Expert Ambalaj Sanayi

Gebze Güzeller OSB de firmamıza tecrübeli ve uyumlu finans muhasebe personeli ihtiyacımız vardır...