Yönetici İş İlanları

Pozisyon: Yönetici
Tekirdağ / Çorlu Ayser Gıda A. Ş.

Çorlu'da ikamet eden, Dinamik, Disiplinli, Personel yönetebilecek, İyi şartlarda çalışacak, Kariyer hedefleyen, Mağaza Yöneticisi aramaktayız...

İstanbul Anadolu / Tümü KLÜH PROFESYONEL HİZMETLER TİC. A.Ş.

İstanbul Anadolu Lokasyonunda bulunan projemizde görevlendirilmek üzere; Lojistik ve Depo/Antrepo Proje Yöneticiliği Konusunda Deneyimli Yüksekokul ve/veya Üniversite mezunu, İstanbul Anadolu Yakasında (Maltepe, Kartal, Pendik, Gebze) ikamet eden, Personel Maaş..

İstanbul Avrupa / Şişli Firma Adı Gizli

Levent'te Bulunan Genel Müdür Binamızda görev alacak güvenlik amiri ihtiyacımız olmuştur. İstenilen genel kriterler ve maliyet hakkedişi aşağıdadır: • MS Office uygulamalarına hakim, • En az ön lisans mezunu, • Diksiyonu düzgün, iletişim becerisi yüksek, • İş takip ..

Isparta / Merkez Piramit Ltd. Şti

MEB' E BAĞLI ANAOKULUMUZDA İLETİŞİM BECERİLERİ YÜKSEK, TECRÜBELİ OKUL MÜDÜRÜ ALINACAKTIR...

En az lise mezunu, Bursa Merkez veya yakın semtlerde ikamet eden 25-50 yaş aralığında, AVM temizlik hizmeti alanında en az 3 yıl deneyimli, Takım çalışmasına yatkın, İletişim ve insan ilişkilerinde başarılı, MS Office programlarını kullanabilen, Hafta sonu ç..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Moof Digital Reklam Ajansı

Google AdWords Hesap Yöneticisi Arıyoruz! MooF Bahçelievler Ofisinde görevlendirilmek üzere; * Üniversitelerin ilgili bölümünde mezun, * Google AdWords ve Google Analytics konularına hakim ve başarısını ispatlamış, * Tercihen Google AdWords sertifikalarına sahip, * Diji..

İstanbul Avrupa / Avcılar Cbn Lojistik Depolama Ve Dağıtım Aş.

Lojistik Depo Sorumlusu , Lojistik lisans veya önlisans mezunu, Depo Yönetimi konusunda Min 2 Yıl deneyimli, Sonuç odaklı çalışabilen Excel ve raporlama Yeteneği yüksek Takım çalışmasına yatkın, iletişim yeteneği güçlü Organizasyon becerisi yüksek, Esnek ça..

Kocaeli / Gebze Pınar Yemek

*Gebze Kiraz Pınar Mahallesindeki Projemizde * Üniversitelerin Gıda Mühendisliği bölümlerinden mezun, •MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen, •Proje yönetimi konusunda en az 2 yıllık tecrübeye sahip, •İletişim, planlama ve karar verme becerileri gelişmiş, ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Çamlıca Metal Ambalaj

ÜRETİM YARDIMCILARI alınacaktır. 35 Yıldır Teneke Ambalaj üretimi yapan firmamıza ÜRETİM MÜDÜR YARDIMCILARI arıyoruz. ARANAN NİTELİKLERİ - En az Lise mezunu, - Üretim konusunda 3-5 yıl tecrübeli, - Sorumluluk alabilecek yapıda ve kariyer hedefleyen,..

İstanbul Anadolu / Tuzla BEKTAŞ METAL

GENEL NİTELİKLER Üniversitelerin mühendislik veya teknik öğretmelik ile ilgili bölümlerinden mezun, Talaşlı imalat konusunda 3 yıl deneyimli CNC İşleme ve ölçüm konularında deneyimli, Kendisine bağlı bir ekibin sorumluluğunu alabilecek, gelişimlerini sağlayabilecek, Tak..