Yönetici İş İlanları

Pozisyon: Yönetici

İŞ TANIMI Her sektörden kuruluşların bilişim alanında gereksinim duydukları Yazılım ihtiyaçlarını gideren ve pek çok kurumun önemli projelerini geliştiren yazılım kadromuza Proje Yöneticisi pozisyonunda takım arkadaşı aramaktayız. GENEL NİTELİKLER • Üniversite..

ısparta organize sanayi de bulunan işletmemizde muhasebe elemanı alınacaktır...

Çanakkale / Merkez TAVUK DÜNYASI

Çanakkale de bulunan TAVUK DÜNYASI Şubemizde çalışmak üzere iş disiplini olan, yoğun çalışma saatlerine ayak uydurabilecek, tercihen turizm ve otelcilik mezunu olan,sektörde deneyimli, ekip yönetiminde kendine güvenen restoran müdürü alınacaktır. Başvurular buradan online olarak yapılmaktadı..

İstanbul Anadolu / Tümü ISS TESİS YÖNETİM HİZMETLERİ A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren..

Muhasebe bilgisi tam olan, Deneyimli, Office programlarına hakim, Sorumluluk üstlenebilecek,..

Lojistik Depo Sorumlusu , Sincan ve civarında ikamet eden, Lojistik lisans veya önlisans mezunu, Depo Yönetimi konusunda Min 2 Yıl deneyimli, Sonuç odaklı çalışabilen Excel ve raporlama Yeteneği yüksek Takım çalışmasına yatkın, iletişim yeteneği güçlü..

Bursa / İnegöl Aras Kargo

İŞ TANIMI Günlük operasyonel işleyişi planlamak ve aksamadan yürütülmesini sağlamak. Şube bünyesindeki faaliyetlerin genel Şirket Sistemi doğrultusunda gerçekleştirmek; gözlem ve kontrol etkinliğini sağlamak Şube ekibine liderlik etmek Bölge Müdürlüğünce belirlenen he..

Ankara / Mamak Kurtoğlu Mobilya

muhasebe departmanında çalışacak konusuna hakim disiplinli iş arkadaşları aramaktayız...

İstanbul Avrupa / Esenyurt Bms Group

ESENYURT BÖLGESİNDE BULUNAN DEPOLARIMIZA TEMİZLİK BİLGİSİNE VE GEÇMİŞİNE SAHİP , VARDİYALI SİSTEMDE ÇALIŞABİLECEK TEMİZLİK VARDİYA AMİRLERİ ALINACAKTIR. GÖRÜŞMELER ESENYURT' TA GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR...

Aydın / Tümü Aras Kargo

İŞ TANIMI Günlük operasyonel işleyişi planlamak ve aksamadan yürütülmesini sağlamak. Şube bünyesindeki faaliyetlerin genel Şirket Sistemi doğrultusunda gerçekleştirmek; gözlem ve kontrol etkinliğini sağlamak Şube ekibine liderlik etmek Bölge Müdürlüğünce..