Yönetici İş İlanları

Pozisyon: Yönetici
İstanbul Anadolu / Tuzla BEKTAŞ METAL

GENEL NİTELİKLER Üniversitelerin Mühendislik Fakültesinden mezun Tercihen Makine veya Endüstri Mühendisi Otomotiv Sektöründe Kalite Yönetim Sistemleri kurma, geliştirme uygulama ve süreç analizi çalışmalarında en az 7 yıl deneyimli Takım çalışmasına yatkın, iletişimi güçlü Di..

İstanbul Anadolu / Tuzla BEKTAŞ METAL

İŞ TANIMI Üretim süreçlerinin kontrol ve takibini yapabilecek, Üretim çalışanlarının sevk ve idaresini üstlenebilecek, Üretim planlarının oluşturulma sürecine katkı sağlayabilecek, Kalite yönetim sistemlerine hakim, Otomotiv sektöründe üretim ve kalite geliştirme,uygula..

Gaziantep / Tümü Doğan Çanta

GENEL NİTELİKLER • Tercihen Üniversite mezunu, • Sektörde tecrübe sahibi, • 'Mağaza Yönetimi' konusunda deneyimli, • Esnek çalışma saatlerine ve Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek, • Görsel ve vitrin sanatlarını uygulayabilecek, • Nebim & Winner & W3 mağ..

Aksaray / Merkez Miray Yonca Ltd. Şti.

DENEYİMLİ-DÜRÜST-MÜTEVAZİ-DİKSİYONU DÜZGÜN-GÜLER YÜZLÜ ÇALIŞMA ARKADAŞI ARIYORUZ. ARAÇ TAHSİSİ YAPILACAKTIR , EHLİYETİ OLAN ARKADAŞLARIN BAŞVURMASI RİCA OLUNUR...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Domino's Pizza

DOMİNO'S İLE KENDİ İŞİNİN PATRONU OLMAYA VAR MISIN ? Domino's'ta Vardiya Müdürü olarak başlayıp, kariyerini üst basamaklara taşımış, kendi Domino's Restoranının sahibi olmuş pek çok örnek var. Girişimci ruhunu ortaya koyarak, bu fırsatları yakalamak senin de elinde!..

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Tunç Petrol A. Ş

Akaryakıt istasyonumuzda Gece amirliği yapabilecek Astsubaylar aranmaktadır...

PİYASA FİYATLARINA HAKİM, İNŞAAT MALİYETLERİNİ ÇIKARACAK, KONUSUNDA DENEYİMLİ, AKTİF ÇALIŞMA KOŞULLARINA UYACAK İNŞAAT MÜHENDİSİ / TEKNİKERİ ARANMAKTADIR...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü EFOR YÖNETİM

Efor Yönetim ve İnsan Kaynakları Firması olarak; Türkiye genelindeki bölge şubelerimizle fabrika, tesis, üretim, lojistik depoları ile büyük antrepolara vasıflı (beyaz yaka) , vasıfsız (mavi yaka) personel temini, bordrolama, temizlik hizmetleri ve günlük yevmiyeci personel temini konusunda hi..

İstanbul Avrupa / Şişli Arveda Araştırma

Arveda Araştırma Hizmetleri 20 yıllık tecrübe ve birikimi ile uluslararası araştırma şirketleri, özel sektör ve kamu kuruluşlarına pazar araştırmaları yapmakta olup, Türkiye genelinde çalışma ağına sahip, sektörünün önde gelen veri toplama şirketlerinden biridir. Sizde bu oluşuma dahil olmak istiyor..

İstanbul Avrupa / Güngören Enfes Dantel

İstanbul Merter' de bulunan Tekstil alanında faaliyet gösteren Kumaş firmamızda görevlendirilmek üzere Planlama Yöneticisi aranmaktadır. * Tercihen Tekstil Mühendisi * Kumaş üretim planlama ve satın alma alanında en az 3 yıl deneyimli * Kumaşın ham/boyahane takibi, sevkiyat ..